IV PATINADA POPULAR

Aquest diumenge 22 de novembre ha tingut lloc la IV Patinada Popular pels carrers del casc antic del barri de La Sagrera. Organitzada pel Club Patí Congrés conjuntament amb la Comissió de Festes de La Sagrera. Ha començat a plaça Masadas i ha acabat a les pistes del CP.Congrés (Escola Pegaso) amb un pica-pica. Ens ha acompanyat en tot moment el grup de tabalers “Toc de Pegàs” de l’Ampa de l’Escola Pegaso.
Aquest ha estat el quart any  que colaborem en els actes de la Festa Major de La Sagrera.  Un dels punts més importants i que cada vegada va en augment és la participació dels nostres esportistes més menuts i l´implicació com a voluntaris dels més grans…
Fins la propera Festa major de la Sagrera!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023