Doble injecció econòmica pel nostre club i les seves famílies

Un nou acord de patrocini amb La Maquinista i les noves subvencions municipals per a la promoció esportiva.

A la bona marxa esportiva del club en general, en els últims dies s’han produït dues notícies que l’ajudaran a créixer econòmica i socialment. Per una banda, un nou acord de patrocini signat amb el Centre Comercial La Maquinista i per l’altra la publicació per part de l’Ajuntament de Barcelona del llistat provisional de famílies a les que s’ha atorgat una subvenció per a la promoció de la pràctica esportiva a les que hem pogut accedir després d’haver estat oficialment homologats per l’Institut Barcelona Esports.

Amb l’acord de patrocini amb La Maquinista, que esperem renovar cada any, aquest centre comercial farà una important aportació econòmica al Club Patí Congrés amb el compromís de fer difusió de la seva entitat a la nostra web, App i a les comunicacions d’activitats socials com el Trofeu La Diada o el Trofeu Barrufets. L’acord de patrocini amb La Maquinista s’afegeix als de CapraboSport i Segundo Palo, i els tres són de gran ajuda per a poder posar en marxa projectes com la tecnificació de porters, el manteniment associat per la nova coberta o despeses imprevistes que sempre sorgeixen i a les que hem de fer front.

I pel que fa a les subvencions municipals per a la promoció de la pràctica esportiva, provisionalment han estat 41 nens i nenes (29 de la secció de patinatge i 12 de la d’hoquei) els que s’han pogut beneficiar dels ajuts econòmics atorgats per l’Ajuntament de Barcelona. Una gran notícia pel nostre club.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023