Segona victòria del CP Congrés 62 dies després de la primera

El Nacional Catalana remunta al Caldes i el goleja per 3-7.

62 dies després de la primera, el Club Patí Congrés ha obtingut aquest divendres a la 10a jornada la seva segona victoria a la lliga de Primera Nacional Catalana després d’imposar-se per 3-7, amb dos triplets d’Oriol Palomeras i Martí Ferrer, a la pista del CH Caldes.

Oriol Palomeras ha obert el camí de la victoria marcant el 0-1 al minut set i encara que cinc després ha empatat el Caldes per mitjà d’Oriol Escrigas, l’altre Uri de l’equip, Morell, ha avançat de nou al Congrés a dos del descans. Amb 1-2 s’ha arribat al final de la primera part i a l’inici de la segona el Congrés ha tingut clares ocasions per marcar el tercer gol, però els pals ho han evitat i en dos minuts, els que van del 39 al 41, l’equip local li ha donat la volta al marcador amb dos gols consecutius, el primer de David García i el segon de Miquel Vila de falta directa (3-2).

Malgrat tot, el Congrés no ha abaixat el braços i ha reaccionat de la millor manera posible, trencant el partit i marcant cinc gols en cinc minuts. Martí Ferrer ha fet el 3-3 en el 42, Palomeras el 3-4 en el 43, el propi Uri el 3-5 de falta directa en el 44 i Martí n’ha encadenat dos més de seguits en el 45 i 46 que han significat el 3-7 final i una ració important de moral de cara al proper partit, que serà a casa contra el Sant Just.

Ficha técnica

CH Caldes: Gerard López, Miquel Vila (1), Ferran Esteo, Aleix Pastor, Oriol Escrigas (1), Antoni Ganella, Pol Morell, Ferran Ganella, David García (1) i Héctor Álava
CP Congrés: Àlex López, Marc Aubets, Oriol Morell (1), Albert Aubets, Oriol Palomeras (3), Marc Calvache, Martí Ferrer (3) i Bernat Montseny

Gols: 0-1, Uri Palomeras, 7’; 1-1, Oriol Escrigas, 12’; 1-2, Uri Morell, 23’ (descans); 2-2, David García, 39’; 3-2, Miquel Vila (fd), 41’; 3-3, Martí Ferrer, 42’; 3-4, Uri Palomeras, 43’; 3-5,Uri  Palomeras (fd), 44’; 3-6, Martí Ferrer, 45’; 3-7, Martí Ferrer, 46’

Àrbitre: Quim Navales. Tarjeta blava a Esteo. 11 faltes d’equip el Caldes i 10 el Congrés

EL SEGONA CATALANA TAMBÉ TORNA A GUANYAR

La victoria del Nacional Catalana del CP Congrés ha coincidit en el temps amb la del Segona Catalana, que després de dues derrotes consecutives s’ha retrobat amb el triomf al guanyar per 1-4 a la pista del Palau de Plegamans, segon classificat del grup A. En un altre partit jugat aquest divendres el Juvenil A ha perdut a la pista del Manlleu B per 6-2, mentre que els Veterans A van golejar dimecres per 9-1 el CP Calafell en el grup A de la LCV.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023