El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya Boi Ruiz ha enviat una carta d’agraïment al president de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera pels actes organitzats per recaptar fons per ajudar en la recerca sobre la sindrome de duplicació MECP2, que pateix l’Aitor un nem del barri.
Com sabeu gràcies a la Marta i  l’Enric del nostre club el dia 17 d’octubre va ser un èxit la  jornada solidària per l’Aitor que vam organitzar des del nostre club per recaptar fons i que formava part de les diverses organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de La sagrera. 
Estem contents per la Jornada i pel reconeixement del Conseller.
Endavant amb aquestes iniciatives.
1,2,3 …Congrés

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari