Carta del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya Boi Ruiz ha enviat una carta d’agraïment al president de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera pels actes organitzats per recaptar fons per ajudar en la recerca sobre la sindrome de duplicació MECP2, que pateix l’Aitor un nem del barri.
Com sabeu gràcies a la Marta i  l’Enric del nostre club el dia 17 d’octubre va ser un èxit la  jornada solidària per l’Aitor que vam organitzar des del nostre club per recaptar fons i que formava part de les diverses organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de La sagrera. 
Estem contents per la Jornada i pel reconeixement del Conseller.
Endavant amb aquestes iniciatives.
1,2,3 …Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023