Aquest diumenge arriba la 4a Patinada Popular de la Sagrera

Amb sortida a les 11.45 h, des de la plaça Masadas i arribada a les instal·lacions del Club Patí Congrés.

Un any més, el Club Patí Congrés participa molt activament a la Festa Major de la Sagrera. Si dissabte passat el partit del nostre equip sènior de Primera Nacional Catalana va estar inclós al programa oficial de les festes, aquest diumenge dia 22 de novembre arriba la 4a edició de la Patinada Popular de la Sagrera, organitzada per la nostra entitat.

La Patinada començarà a les 11.45 a la plaça Masadas, on enllaçarà amb la 22a Passejada sobre rodes pels carrers del barri (bicicletes i patinets), per arribar tots junts fins a les nostres pistes a l’Escola Pegaso. Per a participar a la Patinada no cal inscripció prèvia, només moltes ganes de passar-s’ho bé, i a l’arribar al club hi haurà un pica-pica i una jornada de portes obertes per a seguir patinant. Ah! I també comptarem amb la col·laboració dels tabalers de l’AMPA de l’Escola Pegaso ‘Toc de Pegàs’, que ens amenitzaran la jornada.

Ja ho sabeu, si hi voleu participar esteu convidats. I si us voleu afegir a l’organització, també!

1, 2, 3… CONGRÉS!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023