Ja està disponible tant per dispositius mòbils Android com iOS.

En la línia d’anar incorporant les noves tecnologies, des d’avui la secció d’hoquei patins del Club Patí Congrés ja disposa d’una App pròpia disponible tant per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android com iOS (i en uns dies també per a Windows Phone).

Les dues versions de l’App, que ja es poden baixar gratuïtament des de les botigues Play Store de Google Play i App Store de Apple, permetran que tots els socis, esportistes i aficionats de la nostra entitat puguin seguir tota l’actualitat del Club Patí Congrés i rebre les informacions que generi.

L’APP del Club Patí Congrés té un botó específic per a notificacions i notícies que rebreu automàticament per l’App, i un altre pels horaris de partits setmanals, i disposa de més botons que s’aniran personalitzant per a les activitats més importants del Club uns dies abans de les celebració de cada activitat.

Esperem que us agradi i que sigui de molta utilitat per a tots.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari