Al Club Patí Congrés estrenem App pròpia

Ja està disponible tant per dispositius mòbils Android com iOS.

En la línia d’anar incorporant les noves tecnologies, des d’avui la secció d’hoquei patins del Club Patí Congrés ja disposa d’una App pròpia disponible tant per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android com iOS (i en uns dies també per a Windows Phone).

Les dues versions de l’App, que ja es poden baixar gratuïtament des de les botigues Play Store de Google Play i App Store de Apple, permetran que tots els socis, esportistes i aficionats de la nostra entitat puguin seguir tota l’actualitat del Club Patí Congrés i rebre les informacions que generi.

L’APP del Club Patí Congrés té un botó específic per a notificacions i notícies que rebreu automàticament per l’App, i un altre pels horaris de partits setmanals, i disposa de més botons que s’aniran personalitzant per a les activitats més importants del Club uns dies abans de les celebració de cada activitat.

Esperem que us agradi i que sigui de molta utilitat per a tots.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023