Els quatre equips A Prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils són líders invictes dels seus grups.

Nou victòries dos empats i sis derrotes en 17 partits, més uns altres dos sense resultat corresponents al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) ha estat el balanç dels equips del Club Patí Congrés que han jugat aquesta setmana. El Prebenjamí A, el Benjamí A, l’Aleví A i l’Infantil A han tornat a guanyar i segueixen líders invictes dels seus grups, mentre que el Veterans B també comparteix liderat al Grup B de la seva categoria. Pel que fa als equips B i C, el que més opcions té és l’Infantil B, que va segon del seu grup deprés de plantar cara el líder invicte.Aquesta setmana tampoc ha guanyat cap dels nostres dos equips sèniors, ja que el Segona Catalana va caure a casa contra el Mollet i va perdre el liderat, mentre que el Nacional Catalana va empatar el seu cinquè partit de vuit jugats i és desè a la classificació.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari