Dissabte, omplim la Pista Coberta Cristina Clota amb el Congrés-Ripoll de Nacional Catalana

El primer equip necessita el nostre suport en un partit inclós al programa de les Festes de la Sagrera (18.45 h).

El partit que els Veterans B jugaran aquest dimecres a casa contra el Valldoreix (22.00 h) obrirà una setmana molt intensa pels equips del Club Patí Congrés. 19 partits oficials jugaran els nostres equips aquesta setmana, 8 d’ells dissabte a casa i un molt especial, el del Nacional Catalana contra el Ripoll (18.45 h), inclós al programa de les Festes de la Sagrera i amb un trofeu en joc.

Al marge de la possibilitat d’endur-se el trofeu, el partit és molt important pel nostre equip sènior més representatiu, que no guanya des de la primera jornada i necessita més que mai el nostre suport. Ens hem proposat omplir la Pista Coberta Cristina Clota i tots hem de posar el nostre granet de sorra en aconseguir-ho. No els fallem!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023