Els equips del CP Congrés, en forma

10 victòries, 1 empat i 6 derrotes en 17 partits, cinc líders i cinc invictes.

10 victòries, 1 empat i 6 derrotes en 17 partits, més un enfrontament sense resultat entre l’Escola i l’Iniciació B a la lliga del Consell Escolar, ha estat el balanç dels equips del Club Patí Congrés aquesta setmana. Una de les sis derrotes ha estat la del sénior de Segona Catalana a Ripollet (2-1), la primera d’aquesta temporada, que malgrat tot li permet seguir provisionalment com a líder. També són líders de grup ’Infantil A, l’Aleví A, el Benjamí A i el Prebenjamí A, tots quatre invictes com els Veterans B, que són segons empatats amb els primers. També cal destacar l’empat del Nacional Catalana a la pista del Tona, que li permet guanyar un lloc a la classificació, en la que és onzè.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023