Operació remuntada del Club Patí Congrés a Nacional Catalana

Després d’un inici de lliga irregular i una jornada de descans, els groc-i-negres volen iniciar la recuperació aquest dissabte a Tona.

El 6-3 amb el que el Club Patí Congrés va obrir la lliga de Primera Nacional Catalana contra el CP Folgueroles ha estat, fins a dia d’avui, l’única victòria que l’equip groc-¡-negre ha obtingut en el que portem de campionat. Des de llavors ha passat un mes i mig, l’equip ha jugat cinc partits més i només ha obtingut tres empats i dues derrotes.

La situació del CP Congrés, que és dotzè a la classificació a 8 punts del sorprenent líder Capellades, ha coincidit amb la marxa d’un dels puntals de l’equip, Romà Surís, màxim realitzador amb 8 gols per davant d’Oriol Palomeras (7), que aquesta darrera setman s’ha establert definitivament a Eindhoven (Holanda) per motius laborals. Però lluny de desanimar-se i després de descansar la darrera jornada, els homes d’August de Nòbregas s’han conjurat per iniciar la remuntada al partit de la 8a jornada que aquest dissabte han de jugar a Tona contra l’equip local (17.45 h).

L’equip osonenc, tercer la passada temporada i ara cinquè amb set punts d’avantatge sobre el Congrés, no serà un rival fàcil, com cap dels d’aquesta igualada categoria. El Congrés segur que trobarà a faltar a Romà Surís, però la seva baixa, que cada setmana suplirà un jugador sub 23 de l’equip de Segona Catalana o del Juvenil A, ha de servir perquè altres jugadors donin un pas endavant i assumeixin el seu rol. 

AQUEST DIMECRES JUGUEN ELS VETERANS A

El del Nacional Catalana a Tona és un dels 18 partits oficials que els equips del CP Congrés juguen aquesta setmana. Els Veterans A i B ja en van jugar dos dilluns amb derrota dels primers contra el Barça per 8-5 i victòria dels segons a Horta per 5-6, aquest dimecres repeteixen els Veterans A a casa contra el Vilanova i entre dissabte i diumenge se juguen els 15 restants, 7 a casa i 8 fora, entre ells el del Segona Catalana, líder invicte del Grup 3, que visitarà el potent Ripollet, segon classificat.

El quadre complet de partits d’aquesta setmana es el següent