Operació remuntada del Club Patí Congrés a Nacional Catalana

Després d’un inici de lliga irregular i una jornada de descans, els groc-i-negres volen iniciar la recuperació aquest dissabte a Tona.

El 6-3 amb el que el Club Patí Congrés va obrir la lliga de Primera Nacional Catalana contra el CP Folgueroles ha estat, fins a dia d’avui, l’única victòria que l’equip groc-¡-negre ha obtingut en el que portem de campionat. Des de llavors ha passat un mes i mig, l’equip ha jugat cinc partits més i només ha obtingut tres empats i dues derrotes.

La situació del CP Congrés, que és dotzè a la classificació a 8 punts del sorprenent líder Capellades, ha coincidit amb la marxa d’un dels puntals de l’equip, Romà Surís, màxim realitzador amb 8 gols per davant d’Oriol Palomeras (7), que aquesta darrera setman s’ha establert definitivament a Eindhoven (Holanda) per motius laborals. Però lluny de desanimar-se i després de descansar la darrera jornada, els homes d’August de Nòbregas s’han conjurat per iniciar la remuntada al partit de la 8a jornada que aquest dissabte han de jugar a Tona contra l’equip local (17.45 h).

L’equip osonenc, tercer la passada temporada i ara cinquè amb set punts d’avantatge sobre el Congrés, no serà un rival fàcil, com cap dels d’aquesta igualada categoria. El Congrés segur que trobarà a faltar a Romà Surís, però la seva baixa, que cada setmana suplirà un jugador sub 23 de l’equip de Segona Catalana o del Juvenil A, ha de servir perquè altres jugadors donin un pas endavant i assumeixin el seu rol. 

AQUEST DIMECRES JUGUEN ELS VETERANS A

El del Nacional Catalana a Tona és un dels 18 partits oficials que els equips del CP Congrés juguen aquesta setmana. Els Veterans A i B ja en van jugar dos dilluns amb derrota dels primers contra el Barça per 8-5 i victòria dels segons a Horta per 5-6, aquest dimecres repeteixen els Veterans A a casa contra el Vilanova i entre dissabte i diumenge se juguen els 15 restants, 7 a casa i 8 fora, entre ells el del Segona Catalana, líder invicte del Grup 3, que visitarà el potent Ripollet, segon classificat.

El quadre complet de partits d’aquesta setmana es el següent

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023