Canvi a l’Àrea Logística del club

Maria José Buil la deixa per motius familiars i l’assumeix Marisa Picanyol, responsable de la Secretaria

Per motius familiars, Maria José Buil ha deixat d’atendre des d’aquesta setmana l’Area Logística del Club Patí Congrés. A partir d’ara, tota la gestió i atenció del Àrea Logística, tant a nivell administratiu com d´atenció al soci i jugadors, la passarà a realitzar la responsable de la Secretaria, Marisa Picanyol. Per a poder donar el servei adequat en aquesta àrea, especialment pel que fa a la comanda de noves equipacions, s’ha establert un dia a la setmana exlussiu per a tal fi. Per aquest motiu, la Secretaria ampliarà la seva obertura a tots els dimecres (de 18:30 a 20:00 h) per atendre qualsevol comanda d’equipacions, ja sigui tramitació o lliurament. Axí mateix, es recorda a tots els socis que vulguin fer alguna comanda de material Macron per a les properes festes de Nadal que l’últim dia per a per a fer-les serà el proper dimecres 11 de novembre, ja que totes les comandes al proveïdor es realitzaran el dia 12 per a poder assegurar que es puguin rebre a temps. En aquest link podeu accedir directament al catàleg d’equipacions: http://cpcongres-hoquei.cat/ca/esports/hoquei/equipacions/26384.html Des de la junta directiva volem agrair a la Maria José Buil tot el seu esforç durant aquests darrers anys com a responsable de l’Àrea Logística.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023