Tres victòries, un empat i tres derrotes en set partits, balanç d’una setmana atípica.

Tres victòries, un empat i tres derrotes en set partits ha estat el balanç dels equips del Club Patí Congrés en una setmana atípica en la que moltes categories han descansat. Mentre el sènior de Nacional Catalana va descansar, el de Segona Catalana es va imposar dissabte per 4-2 al JMJ a casa i segueix líder invicte del Grup A, amb sis victòries i un empat en set partits. Els Veterans B, que van golejar dimecres al Ripollet B (8-2), també segueixen invictes i van segons del Grup B, mentre que la tercera victoria de la setmana la va assolir diumenge el Juvenil A a la pista del Bigues i Riells B en un partit avançat de la 7a jornada i és tercer del grup C.

L’empat contra el CEVOS del Benjamí C en el seu segon partit de la lliga del Consell i les derrotes a casa del Prebenjamí B i el Benjamí B i fora dels Veterans A vhan completat una setmana en la que l’Iniciació B també va debutar a la lliga de Menuts i Menudets del CEEB en un partit contra l’Horta en el que, com és habitual en aquesta competició, no hi va haver resultat.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari