El Segona Catalana del CP Congrés segueix invicte i els Veterans B tornen a guanyar

Tres victòries, un empat i tres derrotes en set partits, balanç d’una setmana atípica.

Tres victòries, un empat i tres derrotes en set partits ha estat el balanç dels equips del Club Patí Congrés en una setmana atípica en la que moltes categories han descansat. Mentre el sènior de Nacional Catalana va descansar, el de Segona Catalana es va imposar dissabte per 4-2 al JMJ a casa i segueix líder invicte del Grup A, amb sis victòries i un empat en set partits. Els Veterans B, que van golejar dimecres al Ripollet B (8-2), també segueixen invictes i van segons del Grup B, mentre que la tercera victoria de la setmana la va assolir diumenge el Juvenil A a la pista del Bigues i Riells B en un partit avançat de la 7a jornada i és tercer del grup C.

L’empat contra el CEVOS del Benjamí C en el seu segon partit de la lliga del Consell i les derrotes a casa del Prebenjamí B i el Benjamí B i fora dels Veterans A vhan completat una setmana en la que l’Iniciació B també va debutar a la lliga de Menuts i Menudets del CEEB en un partit contra l’Horta en el que, com és habitual en aquesta competició, no hi va haver resultat.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023