El CP Congrés, amb la Campanya solidària pels refugiats de l’Europa Central

Dissabte 7 de novembre es recollirà roba i equipaments per a protegir-se del fred a l’antiga fàbrica Fabra i Coats.

Diverses entitats i ONGs del Districte de Sant Andreu han organitzat una iniciativa solidària per tal de poder col·laborar en la campanya ciutadana ‘Catalunya amb els refugiats’ que consistirà en recollir roba i equipaments per a protegir-se del fred el proper dissabte 7 de novembre, de 10 a 14h, a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona. El Club Patí Congrés, sempre al costat de les causes socials, també vol fer seva aquesta crida. Arriba l’hivern, i a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia milers de nenes i nens, àvies i avis, mares i pares que han fugit de la guerra i reclamen asil necessiten roba i equipament per protegir-se del fred.  Tenim 10 dies per aconseguir: • 2.000 tendes de campanya• 10.000 sacs de dormir• 10.000 mantes,• 5.000 anoracs infantils• 5.000 anoracs per a adults• 5.000 parells de botes d’hivern per a petits i grans  Millor si tot aquest material pot ser nou o, com a mínim, seminou, net i en bones condicions. Tot tot i tot ho hem de dur dissabte 7 de novembre de 10 a 14ha l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona (carrer de Sant Adrià, núm. 20, barri de Sant Andreu)  perquè arribi a milers de persones refugiades a Europa Central Col·laborem amb la campanya ciutadana “Catalunya amb els refugiats” Una iniciativa de deu entitats socials, culturals i d’ONGoberta a tothom que s’hi vulgui sumar Telèfon central de coordinació de la campanya:  934 662462

Més informació:http://www.nouscatalans.cat/index.php/106-noticies/societat/drets-humans/catalunya-amb-els-refugiats/9739-comenca-la-campanya-solidaria-catalunya-amb-els-refugiats.html

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023