Una altra punxada a casa del CP Congrés

La manca d’encert en atac acaba amb un empat contra el CHP Olot (1-1)

El Club Patí Congrés no ha passat aquest dissabte de l’empat a casa contra el CHP Olot (1-1) en la 5ª jornada de la Lliga de Primera Nacional Catalana i ha encadenat el seu quart partit consecutiu sense guanyar. El Congrés no coneix la victòria des de la primera jornada, quan  va superar el CP Folgueroles, i en els altres quatre partits ha obtingut tres empats i una derrota.

La falta d’encert davant de porteria ha condemnat el Congrés, que ha jugat un bon partit en defensa i ha gaudit de moltes ocasions, però només ha pogut batre una vegada la porteria rival, mentre que l’Olot ha tingut la fortuna de marcar en un rebot.  Als 13 minuts de la primera part Albert Aubets ha marcat el primer gol a l’engaltar una bola dintre de l’àrea i l’1-0 s’ha mantingut al marcador fins el descans malgrat que l’Olot ha disposat d’un penal que Àlex López li ha aturat a Enric Ballart a 2’43” del final del període.

A la mitja part el tècnic del Congrés, August de Nòbregas, ha hagut de deixar la banqueta degut a una urgència familiar i les desgràcies s’han encadenat. Primer el Congrés ha hagut de jugar dos minuts amb un jugador menys quan Marc Calvache ha vist una tarjeta blava per protestar i, després d’aguantar en inferioritat numèrica sense encaixar cap gol, al minut 9 ha arribat l’empat a un en una altra jugada desgraciada, quan Albert Aubets ha desviat cap a l’interior de la porteria de l’Àlex López una bola llançada per Adrià Piera.

Amb l’1-1 el Congrés s’ha bolcat damunt de la porteria de Verdaguer en busca del gol, però amb més precipitació que encert. La sort, a més, també li ha donat l’esquena a l’equip quan a 4’32” del final Verdaguer li ha aturat una directa a Oriol Palomeras després que l’Olot cometés la seva desena falta d’equip.

La propera jornada el CP Congrés visitarà, divendres 23 a les 21.30 hores, la difícil pista del GEiEG.  

Ficha tècnica
CP Congrés, 1 (1 i 0): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets (1), Martí Ferrer, Oriol Palomeras –equip inicial–; Romà Surís, Marc Calvache, Oriol Morell, Pau Mitjans i Kike Iranzo (ps)
CPH Olot, 1 (0 i 1): Albert Verdaguer, Tomàs Marcé, Eloi Barret, Miquel Ràfols, Adrià Piera (1)
–equip inicial–, Enric Ballart, Gerard Vilardebó, Ferran Sacrest i Gil Danés (ps)
Gols: 1-0, Albert Aubets, 13’ (descans); 1-1, Adrià Piera, 34’
Àrbitre: Josep Cornudella. Tarjeta blava a Marc Calvache (22’57”)
Faltes d’equip: 5 el CP Congrés i 10 el CPH Olot
Incidències: El Congrés ha jugat de vermell per coincidència de colors amb l’Olot. Abans del partit s’ha fet un minut de silenci per la mort del pare de Rosa Mondéjar, ex directiva del CP Congrés i mare dels nostres jugadors Yeray i Ian Cebrian.

EL SEGONA CATALANA PERD ELS DOS PRIMERS PUNTS
La jornada tampoc ha estat propícia per l’equip de Segona Catalana, que després de quatre victòries consecutives ha cedit els seus dos primers punts a l’empatar a casa contra el Sant Just (5-5) un partit en el que sempre ha anat a remolc del marcador.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023