El número premiat al sorteig ha estat el 567.

El Club Patí Congrés ha participat aquest dissabte a la jornada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’, destinada a recaptar fons per a la investigació de la malaltia genètica que pateix aquest nen de la Sagrera.

Les instal·lacions del club han estat un dels punts pels quals ha passat una passejada solidària pel barri, en la que ha participat el propi Aitor acompanyat pels seus pares. Aquí han estat rebuts pel grup de tabals de l’AMPA de l’Escola Pegaso ‘A toc de Pegàs’ i la presidenta del nostre club, Cristina Clota, ha obsequiat a l’Aitor amb una medalla i una copa conmemoratives.

Durant tot el dia s’han posat a la venda números per al sorteig d’un stick, que ha tingut lloc a la mitja part del partit de Nacional Catalana entre el CP Congrés i el CHP Olot. El número premiat ha estat el 567 i la recaptació ha estat de 300,57 euros.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari