Gran èxit de la jornada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’

El número premiat al sorteig ha estat el 567.

El Club Patí Congrés ha participat aquest dissabte a la jornada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’, destinada a recaptar fons per a la investigació de la malaltia genètica que pateix aquest nen de la Sagrera.

Les instal·lacions del club han estat un dels punts pels quals ha passat una passejada solidària pel barri, en la que ha participat el propi Aitor acompanyat pels seus pares. Aquí han estat rebuts pel grup de tabals de l’AMPA de l’Escola Pegaso ‘A toc de Pegàs’ i la presidenta del nostre club, Cristina Clota, ha obsequiat a l’Aitor amb una medalla i una copa conmemoratives.

Durant tot el dia s’han posat a la venda números per al sorteig d’un stick, que ha tingut lloc a la mitja part del partit de Nacional Catalana entre el CP Congrés i el CHP Olot. El número premiat ha estat el 567 i la recaptació ha estat de 300,57 euros.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023