Els dos sèniors del CP Congrés juguen aquest dissabte a casa

El de Nacional Catalana reb l’Olot (16.00 h) i el de Segona al Sant Just (18.00 h) en la jornada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’.

Els dos equips sèniors del Club Patí Congrés jugaran aquest dissabte 17 d’octubre a casa, el de Nacional Catalana contra el CHP Olot (16.00 h) i el de Segona Catalana contra el HC Sant Just (18.00 h), dos interessants partits de la 5a jornada dels seus campionats que han estat inclosos al programa de la jornada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’ per a recaptar fons per a la investigació de la malaltia genètica que pateix aquest nen de la Sagrera.

Després d’un començament de Lliga irregular, l’equip de Nacional Catalana sortirà a la recerca d’una victòria que no assoleix des de la jornada inicial contra el Folgueroles, ja que posteriorment ha obtingut dos empats i una derrota en els següents tres partits. Malgrat que només ha sumat dos punts en quatre partits, l’Olot, com tots els rivals d’aquesta dura categoria, no ho posarà gens fàcil i s’espera un partit molt igualat a la Pista Coberta Cristina Clota. Durant el descans del partit es farà el sorteig d’un stick per mitjà del qual el CP Congrés ha recollit fons per la causa solidària de l’Aitor.

El Segona Catalana, per la seva banda, buscarà contra el Sant Just la seva cinquena victòria consecutiva per a poder així mantenir el liderat del grup A. Els homes de Dani Setién s’enfrontaran a un rival que només ha guanyat un dels tres partits que ha jugat i ocupa l’onzena posició.

La jornada a casa haurà començat al matí amb tres partits de categories base: l’Aleví C contra l’Horta A (10.00 h), l’Infantil B contra el Barcino B (11.15 h) i el Juvenil B contra l’Arenys de Munt B (12.30 h). Cap a les 11.00, a més, s’espera que la passejada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’ passi per les instal·lacions del nostre club.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023