Aquest divendres 18 arriben el Pare Noel i Assemblea de socis

Els més petits del club rebran els seus regals a les 18.30 hores i a partir de les 19.30 es farà Assemblea ordinària del club a la sala d’actes de l’Escola Pegaso.

Aquest divendres, 18 de desembre, al Club Patí Congrés estarem molt ocupats amb l’arribada del Pare Noel, que repartirà regals per als més petits de l’Escola d’Iniciació d’hoquei i patinatge, i posteriorment, a partir de les 19.30 hores, amb l’assemblea anual ordinària de la nostra entitat.

Com ja és habitual des de fa uns anys, el Pare Noel visitarà als més petits del club durant el seu entrenament, cap a les 18.30 hores, i després de rebre els seus regals hi haurà un berenar per a tots.

Posteriorment, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 en la segona, tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària del club a la sala d’actes de l’Escola Pegaso, a la qual s’accedeix pel pati on tenim la nostra secretaria. Recordeu que l’assemblea és l’òrgan en la que es prenen totes les decisions importants del club i cal participar-hi com un acte de responsabilitat.

Per altra banda, el divendres acabarà amb el tradicional sopar de Nadal de tots els entrenadors i monitors de la secció d’hoquei del club amb els membres de la junta directiva.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023