Aquest dissabte tots ens mourem per l’Aitor

El CP Congrés s’ha adherit a la jornada solidària en favor d’aquest jove veí de la Sagrera que pateix una malaltia genètica minoritària.

Els partits d’aquest dissabte dia 17 a casa formaran part de la jornada solidària ‘Mou-te per l’Aitor’, un nen del barri de la Sagrera que pateix la síndrome de Duplicació Mecp2, una malaltia genètica minoritària per a la investigació de la qual es pretén recaptar fons. La jornada, a la qual s’ha adherit el Club Patí Congrés, constarà de molts actes, entre ells una passejada solidària que passarà per les instal·lacions del nostre club amb la presència dels familiars de l’Aitor.

La passejada començarà a les 10.00 h a la plaça Jardins d’Elx, on també acabarà i s’organitzaran activitats durant tot el dia, i cap a les 11.00 h passarà per les instal·lacions del nostre club, situades a l’interior de l’Escola Pegaso, on s’estaran jugant partits d’hoquei de competició oficial. Per a recaptar fons, el CP Congrés fa dies que està venent números per al sorteig d’un stick d’hoquei que es farà a la mitja part del partit que l’equip de Nacional Catalana jugarà contra l’Olot a partir de les 16.00 h i que seguiran a la venda durant tota la jornada. El número premiat al sorteig i la recaptació total de la jornada es faran públics en aquesta web el mateix dissabte al vespre.

En aquest PDF adjunt podeu trobar informació sobre la jornada solidària del dia 17.
Mou-te per l’Aitor PDF.pdf

HORARIS JORNADA 17-18 OCTUBRE 2015

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023