El CP Congrés deixa escapar dos punts en la seva visita a Cambrils (4-4)

A quatre minuts del final guanyava clarament el partit per 1-4.

El Club Patí Congrés va treure aquest divendres un punt de la seva visita a la pista del Cambrils CH (4-4) en la 4ª jornada de la Primera Nacional Catalana, però va marxar del Baix Camp amb una sensació estranya després d’haver deixat escapar una avantatge de tres gols en els últims quatre minuts.

El partit va començar amb domini per part del Cambrils, que va sortir molt ofensiu i va crear força perill. En els primers minuts, el Congrés va estar una mica imprecís en defensa, però l’Àlex López ho va parar tot. Les millors ocasions van arribar al final de la primera part en forma de contraatacs, però la primera part va acabar amb el 0-0 inicial.

A la represa, el Congrés va tenir més possessió en atac, però tot i així les millors ocasions per marcar les fa tenir el Cambrils, que va disposar d’una falta directa i un penal en els minuts 7 i 11, que l’Àlex López va aturar. El joc es va animar i el Congrés va forçar dos penals, que Romà Surís va transformar amb encert en els minuts 12 i 18 per situar el 0-2. Malgrat que a continuació el Cambrils va marcar l’1-2  en un contraatac, el Congrés va reposar el seu joc i va poder gaudir de diverses ocasions. En dos d’elles el Marti Ferrer va fer l’1-3 a 5’45” i l’Oriol Palomeras l’1-4 al transformar una directa a 5’03”.

La victòria semblava al sac, però a 3’40” del final el Cambrils va fer el 2-4 i van aparèixer els nervis. A 3’08” va arribar la jugada clau del partit, quan l’Àlex López va veure la tarjeta blava per tocar amb l’stick per darrere la porteria a un jugador rival. Va haver d’entrar el juvenil Kike Iranzo, que no va poder evitar el 3-4, i el Cambrils va pressionar en busca de l’empat. El va trobar a 2’40” del final en una jugada per darrere la porteria i el partit es va tornar boig en els últims dos minuts, amb ocasions per als dos equips que no van modificar el 4-4 final.

Fitxa tècnica
Cambrils CH, 4 (0 y 4): Joan Tasies, Jaume Pàmies, Oriol Borràs, Josep A. Moragas (1), Marcos Serrano –equip inicial–; August Vilamayor, Marc Cadena (1), Rubén García, Aleix Cid (2), i Ivan Cotilla
CP Congrés, 4 (0 y 4): Àlex López, Marc Aubets, Martí Ferrer (1), Marc Calvache, Oriol Morell –equip inicial– Albert Aubets, Romà Surís (2p), Oriol Palomeras (1), Pau Mitjans i KIke Iranzo
Gols: 0-1, Surís (p), 37’; 0-2, Surís (p), 42’; 1-2, Moragas, 43’; 1-3, Ferrer, 45’; 1-4, Palomeras (fd), 45’; 2-4, Cadena, 47’; 3-4, Cid (fd), 47’; 4-4, Cid, 48’
Árbitre: Miquel León. Tarjetes blaves a Oriol Borràs i Àlex López

QUATRE DE QUATRE DEL SEGONA CATALANAL’equip de Segona Catalana, per la seva banda, va obtenir la seva quarta victòria consecutiva al grup A després d’imposar-se per 4-5 a la pista del Castellar en un partit molt igualat que va decidir al seu favor en els minuts finals.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023