Difícils desplaçaments dels dos equips sèniors del CP Congrés

Els dos juguen aquest divendres, el Nacional a Cambrils i el Segona Catalana a Castellar.

El debut dels dos equips de Veterans, que dimecres i dijous van empatar els seus partits de la Lliga Catalana -el B a casa contra l’Esplugues (5-5) i l’A a la pista del Noia (3-3)-, ha obert una nova setmana de competició per al Club Patí Congrés i aquest divendres tornen a l’acció els nostres dos sèniors, el de Nacional Catalana a la pista del Cambrils CH (21.15 h) i el de Segona Catalana a la del HC Castellar (21.45 h).

Després d’un inici de temporada irregular amb una victòria, un empat i una derrota, el Nacional Catalana vol redreçar la seva trajectòria guanyant aquest divendres a la pista del Cambrils CH el partit que obrirà la 4a jornada. El partit, com tots els d’aquesta categoria tan igualada, no serà gens fàcil malgrat que el Cambrils ha perdut els tres partits que ha jugat fins ara. En el seu retorn a Nacional Catalana, els del Baix Camp han confeccionat una plantilla pensada per lluitar per les posicions capdavanteres i la última plaça que ara ocupa no fa honor al seu potencial.

Tampoc no serà fàcil el partit del Segona Catalana, colíder del grup A juntament amb el JMJ amb tres victòries en tres partits. El seu rival, el Castellar, ha guanyat els dos encontres que ha jugat i ocupa la quarta posició, per la qual cosa es preveu un partit molt igualat.Aquesta setmana descansen les categories més petites (Iniciació, Prebanjamins i Benjamins) i només tenen competició els més grans. Dissabte jugaran a casa l’Aleví B, l’Infantil A i el Juvenil A, a fora l’Aleví A, l’Aleví C i l’Infantil B, i diumenge tancarà la jornada el Juvenil B a Girona contra el GEiEG.

La jornada es complementa amb quatre partits amistosos de les categories petites. Al quadre adjunt hi falta el de l’Iniciació A a Horta (dissabte 17.00 h).

http://cpcongres-hoquei.cat/ca/esports/hoquei/horaris/horaris-propera-jornada/63861.html

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023