Aquesta setmana arrenca la Lliga de Veterans

Amb dos equips CP Congrés, un a cada categoria.

La Lliga Catalana de Veterans arrenca aquesta setmana amb la novetat que el Club Patí Congrés hi tindrà dos equips. A l’equip A, que des de fa uns anys juga al Grup A, se li ha afegit un segon, el B, que ho farà al Grup B.

L’equip A comptarà pràcticament amb els mateixos integrants de la temporada passada. Segueixen Marc Palomo, Dani Camón, Marc Amorós, Marc Montardit, Marc Serigó, Fermí Calle, Carles Durán, Sergi Arnó, Óscar Espinosa, Jose Cacho, Jordi Rubio i Willy Calvo, i al grup només s’hi ha afegit Carlos Fernández, que era el capità del Nacional Catalana. Les nostres ‘velles glòries’ debutaran aquest dijous a la pista del Noia (22.15 h) amb la intenció de mantenir-se una temporada més entre els millors equips de veterans de Catalunya.Pel que fa a l’equip B, estarà format per Ignasi Ariza, Fèlix Ayorinde, Albert Blanch, Joan Burló, Román Castillo, Ferran Cussó, Joan Durán, Fredi García, Manel Gómez, Joan Mateu, Àngel Milla, Òscar Milla, Ignasi Millán, Pau Millán i Isaac Orquín. En el seu cas, debutarà aquest dimecres a casa contra l’Esplugues (22.00 h) i l’objectiu serà intentar que la propera temporada hi hagi un segon equip del Club Patí Congrés a la màxima categoria.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023