Primera derrota de la temporada del CP Congrés a Nacional Catalana

El Capellades s’imposa per 5-6 en un partit molt travat i crispat.

El Club Patí Congrés ha encaixat aquest dissabte la seva primera derrota de la temporada al perdre per 5-6 a casa contra el Capellades HC en partit de la 3a jornada de la lliga de Nacional Catalana. Els homes d’August de Nòbregas sempre han anat a remolc en el marcador i no han pogut variar la dinàmica d’un estrany partit en el que el Capellades ha tret petroli d’un joc molt travat i s’ha endut els tres punts contra pronòstic.

La manca d’encert i els nervis han traït al Congrés, que ha estavellat cinc boles al pal i s’ha encomanat del joc crispat d’un rival que des de que ha inaugurat el marcador en el minut 4 per mitjà d’Aleix Córdoba sempre ha portat la iniciativa. Malgrat que Romà Surís ha empatat en el 10 i el porter juvenil Kike Iranzo ha aturat una directa en el 15 per una blava que havia vist Àlex López, Jordi Masoni ha aprofitat poc després la inferioritat numèrica per marcar l’1-2. El 2-2, obra de Martí Ferrer en una rematada de prop en el minut 18, també l’ha contestat seguidament Jordi Masoni amb el 2-3 i a dos minuts del descans Oriol Palomeras ha empatat el partit a tres en una rematada des de dins de l’àrea.

Als tres minuts de la represa Marc Muntané ha marcat el 3-4 i poc després s’ha produït una tangana que ha crispat molt els nervis dels jugadors i l’àrbitre a la pista i del públic a la graderia. Amb el partit calent, Oriol Morell ha fet el 4-4 a 10 minuts del final, però dos després Muntané ha marcat el 4-5 i Joan Masoni el 4-6 quan en faltaven només dos. Ja a l’últim minut, el Capellades ha comès la seva desena falta i Oriol Palomeras ha convertit la corresponent directa en el definitiu 5-6.

Fitxa tècnica
CP Congrés: Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Romà Surís (1), Oriol Palomeras (2), Pau Mitjans, Martí Ferrer (1), Marc Calvache, Oriol Morell (1) i Kike Iranzo (ps)
Capellades CH: Marc Rosas, Francesc Sabater, Marc Muntané (2), Jordi Masoni (1), Àleix Córdoba (1), Joan Masoni (2), Oriol Garrido, Adrià Rodríguez i Sergi Romeu (ps)
Gols: 0-1, Córdoba, 4’; 1-1, Surís, 10’; 1-2, Jordi Masoni, 15’; 2-2, Ferrer, 18’;  2-3, Joan Masoni, 22’; 3-3, Palomeras, 23’ (descans); 3-4, Muntané, 28’;  4-4, Morell, 40’; 4-5, Muntané, 42’; 4-6, Joan Masoni, 48’; 5-6, Palomeras (fd), 49’
Àrbitre: Aleix Gorina. Tarjetes blaves a Oriol Palomeras i Àlex López (Congrés), Àlex Córdoba I Adrià Rodríguez (Capellades)
Faltes d’equip: 8 el Congrés i 10 el Capellades

TERCERA VICTÒRIA SEGUIDA DEL SEGONA CATALANAEl Segona Catalana, per la seva banda, ha tancat la jornada de dissabte amb un clar triomf per 7-3 sobre l’Arenys de Mar A i ja suma tres victòries en tres partits, la qual cosa el manté en el liderat.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023