El primer equip del Congrés s’estrena amb victòria contra el Folgueroles (6-3)

Després d’una bona primera part (3-0) ha frenat la reacció visitant amb triplet d’Oriol Palomeras.

El primer equip sénior del Club Patí Congrés ha estrenat aquest dissabte la temporada 2015-16 amb una treballada victoria per 6-3 contra el CP Folgueroles en la jornada inaugural de la Primera Nacional Catalana. El Congrés, que ha tingut la baixa d’última hora de Marc Calvache, ha jugat un partit molt seriós contra un rival que no ho ha posat gens fácil malgrat que ha marxat al descans amb tres gols en contra (3-0).

Oriol Palomeras, rematant una assitència de Martí Ferrer, ha inaugurat el marcador al minut 4, el propi Martí ha fet el 2-0 al minut 14 amb un potent xut creuat que ha entrat per l’escaire i Marc Aubets, a dos minuts del descans, ha fet pujar el 3-0 al marcador a l’aprofitar un rebuig del porter del Folgueroles. Semblava que el duel seria plàcid pel Congrés, però Santi Homs ha marcat el 3-1 només començar la segona part i el Folgueroles ha entrat en el partit. Malgrat que Oriol Palomeras ha marcat el 4-1 de falta directa després de la desena falta del Folgueroles, Caballeria ha anotat el 4-2 tres minuts després de la mateixa manera.

El partit ha entrat en una fase de molta igualtat i a 7’41” del final Romà Surís ha marcat el 5-2 de penal, que ha estat contestat només 19 segons després per un altra pena màxima anotada pel visitant Caballeria (5-3). A 5’45” del final el Congrés ha comès la seva catorzena falta quan el Folgueroles només en portava onze i una quinzena podia portar el partit a un final ajustat. L’ha comès quan en faltaven  3’13”, però Àlex López l’ha aturat amb encert i una blava per protestar de Gerard Homs a 1’29” del final ha significat una directa a favor dels homes d’August de Nòbregas, que Oriol Palomeras s’ha encarregat de convertir en el 6-3 final signant un triplet personal.

FIXTA TÈCNICA

Club Patí Congrés, 6 (3 i 3): Àlex López, Marc Aubets (1), Oriol Palomeras (3), Romà Surís (1p), Martí Ferrer  (1) –equip inicial–; Oriol Morell, Albert Aubets i Pau Mitjans. Porter suplent: Kike Iranzo

Club Patí Folgueroles, 3 (0 i 3): Toni Clausella, Eric Madrenas, Joan Torrens, Jordi Caballeria (2), Nil Font -equip inicial-; Eloi Mas, Gerard Homs, Santi Homs (1p) i Pol Collell

Gols: 1-0, Palomeras, 4’; 2-0, Ferrer, 11’; 3-0, M. Aubets, 23’ (descans); 3-1, S. Homs, 28’; 4-1, Palomeras (fd), 34’; 4-2, Caballeria, 37’; 5-2, Surís (p), 43’; 5-3, Caballeria (p), 43’; 6-3, Palomeras (fd), 49’

Àrbitre: Saúl Baños. Tarjeta blava a Gerard Homs. 16 faltes el Congrés i 15 el Folgueroles

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023