13 dels 18 equips del CP Congrés comencen la competició aquest cap de setmana

El sènior de Nacional Catalana reb dissabte el CP Folgueroles a la Pista Coberta Cristina Clota.

Excepte els Prebenjamins d’Iniciació A i B, el Benjamí C i els veterans A i B, perquè les seves lligues arrenquen més tard, tretze dels divuit equips del Club Patí Congrés comencen aquest cap de setmana la competició oficial de la temporada 2015-16. Set d’ells debutaran a casa –tots dissabte– i sis ho faran fora, mentre que dos (el Prebenjamí A i el Benjamí A) tindran doble ració de partits perquè diumenge en juguen d’avançats.

El primer equip sènior, buc insígnia del nostre club i que per dotzena temporada consecutiva jugarà a Nacional Catalana, serà un dels que debutarà a casa i ho farà a les 17.30 hores contra el CP Folgueroles, un dels recent ascendits a la categoria però rival difícil perquè té uns quans jugadors amb una gran experiència que fa uns anys havien estat a Nacional Espanyola amb el Taradell.

Aquesta temporada només hi haurà 15 equips a Nacional Catalana perquè el CH Palafrugell va ser convidat a ocupar una plaça vacant a Nacional Espanyola i el seu segon equip, com estava inicialment previst, no l’ha substituït. Només el primer dels 15 tindrà el premi de l’ascens a Nacional Espanyola, en principi els dos últims descendiran a Primera Catalana (serà un més per cada equip català que baixi de categoria estatal), mentre que els quatre primers a l’acabar la primera volta jugaran la Copa Generalitat i els vuit primers al final jugaran la Copa de la Lliga, per la qual cosa hi haurà tres títols oficials en joc.

El calendari del nostre equip serà el següent:

1a Jornada (19/9)           Congrés-CP Folgueroles

2a Jornada (25/9)           CP Masquefa-Congrés

3a Jornada (3/10)           Congrés-Capellades HC

4a Jornada (9/10)           Cambrils CH-Congrés

5a Jornada (17/10)         Congrés-CPH Olot

6a Jornada (25/10)         GEiEG-Congrés

8a Jornada (7/11)           HP Tona-Congrés

9a Jornada (14/11)         Congrés-HC Ripoll

10a Jornada (22/11)        CH Caldes-Congrés

11a Jornada (28/11)        Congrés-CH Sant Just

12a Jornada (6/12)         CE Noia-Congrés

13a Jornada (12/12)        Congrés-CP Taradell

14a Jornada (19/12)        HC Alpicat-Congrés

15a Jornada (9/1)           Congrés-CP Roda

16a Jornada (16/1)         CP Folgueroles-Congrés

17a Jornada (30/1)         Congrés-CP Masquefa

18a Jornada (13/2)         Capellades HC-Congrés

19a Jornada (20/2)         Congrés-Cambrils HC

20a Jornada (27/2)         CPH Olot-Congrés

21a Jornada (5/3)           Congrés-GEiEG

23a Jornada (19/3)         Congrés-HP Tona

24a Jornada (2/4)           HC Ripoll-Congrés

25a Jornada (9/4)           Congrés-CH Caldes

26a Jornada (16/4)         CH Sant Just-Congrés

27a Jornada (30/4)         Congrés-CE Noia

28a Jornada (7/5)           CP Taradell-Congrés

29a Jornada (14/5)         Congrés-HC Alpicat

30a Jornada (22/5)         CP Roda-Congrés

Per la seva banda, el segon equip sènior, que jugarà al grup 1 de Segona Catalana, debutarà diumenge a la pista del Cerdanyola CH amb la intenció de començar amb bon peu la cursa per pujar a Primera Catalana.

Dissabte també debutaran a casa el Prebenjamí A contra el Barcino, l’Infantil A contra el Claret A, l’Aleví A contra el Vilanova A, el Juvenil B contra el Sant Feliu, el Benjamí A contra el Barcino i l’Aleví C contra el Sant Just B, mentre que quatre equips ho faran a fora: el Prebenjamí B a la pista del JMJ, el Benjamí B a la de La Salle Bonanova, l’Infantil B a la del Tordera i l’Aleví B a la del Cerdanyola B. I diumenge, al marge del Segona Catalana, també jugarà el Juvenil A a la pista del Caldes A i el Prebenjamí A i el Benjamí A repetiran a la del Barcino.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023