Demostració de força del Club Patí Congrés en el Trofeu la Diada

Els 170 jugadors dels 20 equips d’hoquei i les 86 patinadores es van presentar en una jornada festiva.

El Club Patí Congrés va celebrar amb èxit aquest diumenge la quarta edició del Trofeu la Diada, el tradicional torneig que va obrir la temporada d’hoquei patins. 18 partits dividits en dues pistes, una exhibició de patinatge artístic i l’acte de presentació i foto conjunta dels 260 esportistes de de les dues seccions de la nostra entitat van demostrar una vegada més la força del Club Patí Congrés en una intensa jornada sobre patins que va començar a les 9 del matí i va acabar passades les 9 del vespre. L’acte de presentació va estar presidit per la regidora del Districte de Sant Andreu, Laia Ortiz, i va comptar també amb altres representants municipals i de la Federació Catalana de Patinatge.

Els 170 jugadors dels 20 equips d’hoquei de l’entitat, 17 dels quals jugaran a les lligues de la Federació Catalana de Patinatge, van tenir el seu protagonisme durant la jornada. Els dos grups de l’escola van jugar entre ells i també ho van fer els dos equips de veterans que aquest any tindrà el club, amb victòria del B sobre l’A per 7-4.

La resta es van enfrontar a rivals de les seves categories. L’Iniciació B i l’Iniciació A es van enfrontar al JMJ i al Mollet en partits sense marcador. En Prebenjamins, l’A va guanyar al GEiEG per 7-3 i el B va perdre contra el Sant Just (1-11). Els tres benjamins van perdre: l’A contra el GEiEG A (2-8), el B contra el Sant Just (3-4) i el C contra el JMJ (1-10). En Alevins, una victòria i dues derrotes: l’A va perdre contra el Vilanova A (1-2), el B va guanyar el Sant Just (10-3) i el C va caure davant del Vendrell (3-4). Els dos infantils van guanyar, l’A contra el Sant Just (6-4) i el B contra el Vilanova B (4-2). I en juvenils, un empat de l’A contra el Ripollet (3-3) i una derrota del B contra el Vendrell (3-5).

ELS DOS SÈNIORS, EN FORMA

Els dos equips sèniors, per últim, van guanyar els seus partits. El de Segona Catalana es va imposar per 4-3 el Ripollet i el de Nacional Catalana al PHC Sant Cugat de Primera Catalana per 7-2. En aquest partit, August de Nòbregas va fer jugar d’inici Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Romà Surís i Oriol Palomeras, i posteriorment ho van fer Martí Ferrer, Marc Calvache, Oriol Morell, Pau Mitjans i el porter juvenil KIke Iranzo, que va debutar amb el primer equip.

La primera part va acabar 2-1 pel Congrés després que Surís i Palomeras avancessin el nostre equip i Seré escurcés distàncies. I la golejada va arribar a la segona quan Morell, Marc Aubets, un defensor del Sant Cugat en pròpia porta, Calvache i Surís, de penal, van fer pujar el 7-1 abans que Adrià tanqués el marcador amb el 7-2 final. A partir del proper cap de setmana, quan comença la temporada oficial, s’hauran de confirmar les bones sensacions.

HOMENATGE A CARLA NONELL I ÀNGEL PASCUAL

La jornada va servir també per retre un homenatge a Carla Nonell i Àngel Pascual. La Carla, per haver guanyat aquest estiu la medalla d’or en la modalitat de combinada a l’Europeu sènior de patinatge artístic. I l’Àngel, que aquesta temporada ha deixat el nostre club per motius laborals, com agraïment als 23 anys de dedicació a la secció d’hoquei, primer com a jugador i després com a formador i entrenador. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023