I el proper cap de setmana, Copa Federació Aleví i Juvenil i Copa Barcelona Prebenjamí

Després del doblet de títols i l’èxit organitzatiu de la Copa Federació Infantil i Júnior que dissabte passat vam acollir a la nostra Pista Coberta Cristina Clota, aquest proper dissabte altres tres equips del Club Patí Congrés (el Juvenil, l’Aleví A i el Prebenjamí A) jugaran les fases finals de les seves categories. Un ull el tindrem a Amposta, on se celebraran les fases finals de la Copa Federació Aleví i Juvenil, i l’altre al Pavelló del FC Martinenc, on hi haurà les de la Copa Territorial de Barcelona Prebenjamí d’Iniciació, Prebenjamí i Benjamí.

Qui vulgui anar a Amposta haurà de matinar, perquè l’Aleví A jugarà la seva semifinal a les 9 del matí contra el CH Palafrugell A i el Juvenil la seva a les 10.15 contra el CPH Olot. En cas de victòria, l’Aleví A jugaria la final a les 18.30 hores contra el guanyador del Reus Ploms A-Sant Josep B i la del Juvenil seria a les 19.45 h contra en vencedor del Sant Ramon-Sentmenat. I en cas de derrota, els partits pel 3r i 4t lloc es jugarien a les 16.00 i les 17.15 h, respectivament.

Pel que fa al Prebenjamí A, jugarà la seva semifinal a les 12.45 h contra el CHP Bigues A i en cas de victòria disputaria la final a les 17.45 h contra el guanyador del CP Monjos-CH Castellet. En cas de derrota ja no jugaria més perquè en aquesta competició no hi ha partit pel tercer i quart lloc.

Molta sort als tres!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023