L’stage de pretemporada de Bellver de Cerdanya, un rotund èxit

Jugadors i entrenadors han gaudit de cinc dies d’entrenaments, partits i moltes activitats coronats amb la visita dels familiars durant el cap de setmana.

Un any més, l’àrea esportiva i social de la secció d’hoquei del Club Patí Congrés s’han donat la ma per confluir en l’exitós stage de pretemporada que aquest cap de setmana ha acabat a Bellver de Cerdanya. 44 jugadors i jugadores, acompanyats per sis entrenadors i monitors del club, van estar treballant des de dimecres fins divendres en dues sessions diaries al Pavelló Municipal de Bellver i dissabte van jugar sis partits amistosos contra el Ripoll, el Manlleu i el Bellver ja en presència dels familiars, que a partir de divendres per la nit es van incorporar al Càmping la Solana del Segre, centre d’operacions de l’stage, per acabar de gaudir del cap de setmana en companyia dels fills i germans.

L’stage de Bellver, que ha estat un rotund èxit de participació, ha servit per fer una mica més de club i perquè els jugadors i els familiars de diferents equips s’hagin relacionat entre ells. Des del Martí Llorca, el més petit de tots amb 6 anys, fins als infantils, amb 15, tots han fet pinya i s’han divertit fora de la pista al marge d’entrenar i jugar a hoquei, que és el que millor saben fer. L’stage, com no podia ser d’una altra manera, ha acabat aquest diumenge amb un dinar de germanor després d’una excursió-aventura que ha fet les delícies de tots, petits i grans.

L’èxit, però, no hauria estat possible sense l’enorme implicació dels entrenadors i monitors, que s’hi han deixat la pell i en alguns casos la veu perquè els nens i nenes del club es divertissin i milloressin com a jugadors i com a persones. Moltes gràcies Toni Ventura (en la doble funció d’organitzador i entrenador), Ferran Cussó i Víctor Cruz (coordinadors i entrenadors del club), Albert Mèlich (jugador del Segona Catalana i entrenador), Txetxu Rodríguez (també jugador del Segona Catalana i entrenador vocacional) i Marc Tapounet (jugador del juvenil i entrenador de base) per la vostra tasca. I també volem donar les gràcies als rivals que ens van fer d’sparrings i ens van guanyar quatre dels sis partits que vam jugar, als pares i familiars dels nostres jugadors per ajudar-nos a fer club, al CHP Bellver i a l’Ajuntament de Bellver per les facilitats donades per fer servir el pavelló, i al personal del Càmping la Solana del Segre per fer més agradable l’estada dels nostres tècnics, jugadors i familiars.

Ja pensem en repetir l’any que vé!

1, 2, 3… CONGRÉS!!!
#lanostraforça

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023