Primera victòria del CP Congrés en el segon amistós de pretemporada

Els homes d’August de Nòbregas s’imposen per 5-1 al CHP Sant Feliu de Primera Catalana.

Segon partit amistós de la pretemporada a la Pista Coberta Cristina Clota i primera victòria Club Patí Congrés de Nacional Catalana. Aquest dijous, els homes d’August de Nòbregas han guanyat clarament el CHP Sant Feliu de Primera Catalana (5-1) en un partit en el que s’ha notat la diferència de categoria.

Hi ha hagut moments de partit en què el CP Congrés ha fet molt bones jugades en atac i bons contraatacs com en el primer gol, marcat per Romà Surís. Després ha arribat el 2-0 de Martí Ferrer i acte seguit el 2-1, tots dos de xut des de fora l’àrea. La superioritat del Congrés ha seguit tant en atac com en defensa i un altre xut de Pau Mitjans ha significat el 3-1. A la segona part, el nostre equip ha tingut més posessió i el Sant Feliu ha abaixat el ritme i han caigut dos gols més, a càrrec de Romà Surís i Marc Calvache, el primer que marca amb la samarreta del Congrés. En resum, un partit de pretemporada amb poc ritme i intensitat en el que l’equip dirigit per August de Nòbregas ha estat molt superior.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023