Romà Surís i Marc Aubets, amb la selecció catalana per la presentació del CH Les Franqueses

El CP Congrés juga aquest dijous a casa el seu segon partit de pretemporada contra el CHP Sant Feliu.

La bona feina del Club Patí Congrés va donant fruits de mica en mica i una de les proves és que Romà Surís i Marc Aubets, jugadors del nostre equip de Nacional Catalana (a la dreta i al mig de la foto), han estat convocats per jugar aquest proper dissabte un partit amistós amb la selecció catalana contra el CH Les Franqueses en la presentació dels equips d’aquest club. El partit començarà a les 19.00 hores a les instal·lacions de l’equip vallesà, que milita a Segona Catalana.

Per altra banda, el Club Patí Congrés jugarà aquest dijous a la Pista Coberta Cristina Clota (21.45 h) el seu segon partit amistós de pretemporada contra el CHP Sant Feliu de Primera Catalana. Després de nou dies d’entrenament i a dues setmanes de l’inici de la lliga, el partit servirà per veure en quin nivell es troba l’equip, que dijous passat va perdre el seu primer amistós contra el Caldes de Nacional Catalana.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023