El CP Congrés perd el primer amistós de pretemporada contra el Caldes B

L’equip vallesà, més rodat, s’imposa per 2-3 en un partit de tres parts precedit per una sessió física

Només quatre dies després de començar els entrenaments, el Club Patí Congrés de Nacional Catalana va jugar dijous dia 27 d’agost el seu primer partit de pretemporada. Va ser a casa contra el Caldes B, que també juga a la mateixa categoria però porta més rodatge perquè va començar a entrenar abans, i finalment es va imposar per 2-3.

El Caldes, molt més rodat, es va avançar en el marcador a la primera de les tres parts que es van jugar. A la segona va empatar Martí Ferrer, que aquest any s’estrena com a integrant del Nacional Catalana procedent del júnior, però després el Caldes es va situar 1-3. Als últims minuts el Congrés va pressionar i va generar més ocasions, i en una d’elles Romà Surís va marcar el 2-3 definitiu.

Més enllà del resultat, el partit, que va estar precedit per una dura sessió de preparació física, va servir per acoblar els dos nous fitxatges (Oriol Morell i Marc Calvache) amb la resta de l’equip.

Pel CP Congrés, dirigit per August de Nòbregas, van jugar inicialment Àlex López, Marc Aubets, Romà Surís, Oriol Palomeras i Martí Ferrer, i posteriorment ho van fer Oriol Morell, Marc Calvache, Albert Aubets i Pau Mitjans.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023