Primer amistós del Nacional Catalana del CP Congrés aquest dijous a casa

A les 21.00 hores, contra el CH Caldes, de la mateixa categoria

El Club Patí Congrés de Nacional Catalana, que dilluns dia 24 d’agost va començar els entrenaments, jugarà aquest dijous dia 27 el seu primer partit de pretemporada. Serà a les 21.00 hores, a la Pista Coberta Cristina Clota, contra el CH Caldes de Nacional Catalana.

El partit servirá per veure en acció als nous fitxatges de l’equip, Marc Calvache i Oriol Morell, que juntament amb Martí Ferrer, procedent del júnior, cobriran les baixes de Carlos Fernández i Carles Nebot. Àlex López, Albert Aubets, Marc Aubets, Oriol Palomeras, Romà Surís i Pau Mitjans, que segueixen de la passada temporada, completaran la plantilla dirigida per August de Nòbregas, que puntualment es reforçarà amb els jugadors sub 23 del Segona Catalana.

Molta sort a tots en la nova temporada.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023