A les 21.00 hores, contra el CH Caldes, de la mateixa categoria

El Club Patí Congrés de Nacional Catalana, que dilluns dia 24 d’agost va començar els entrenaments, jugarà aquest dijous dia 27 el seu primer partit de pretemporada. Serà a les 21.00 hores, a la Pista Coberta Cristina Clota, contra el CH Caldes de Nacional Catalana.

El partit servirá per veure en acció als nous fitxatges de l’equip, Marc Calvache i Oriol Morell, que juntament amb Martí Ferrer, procedent del júnior, cobriran les baixes de Carlos Fernández i Carles Nebot. Àlex López, Albert Aubets, Marc Aubets, Oriol Palomeras, Romà Surís i Pau Mitjans, que segueixen de la passada temporada, completaran la plantilla dirigida per August de Nòbregas, que puntualment es reforçarà amb els jugadors sub 23 del Segona Catalana.

Molta sort a tots en la nova temporada.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari