Romà Surís, el millor ‘fitxatge’ del CP Congrés

El lloretenc no marxarà finalment a l’estranger i seguirà un any més al primer equip de Nacional Catalana

Romà Surís, amb el qual ja no es comptava per la propera temporada perquè havia de marxar a l’estranger a treballar, seguirà un curs més defensant la samarreta del CP Congrés. El lloretenc, de 27 anys, va comunicar fa pocs dies al club que finalment no marxava a Anglaterra per motius laborals, com inicialment tenia previst, i que per tant podrà seguir jugant amb el primer equip del CP Congrés a Primera Nacional Catalana.

La continuïtat de Romà Surís és una gran notícia pel nostre club, ja que la temporada passada va ser titular indiscutible pel tècnic August de Nòbregas i a més va ser el segon màxim golejador de l’equip darrere l’Oriol Palomeras.Així doncs, la plantilla del primer equip del CP Congrés a Primera Nacional Catalana estarà formada per Àlex López, Albert i Marc Aubets, Oriol Palomeras, Romà Surís, Pau Mitjans, Martí Ferrer, procedent del júnior, i els dos nous fitxatges, Oriol Morell (que ve de la UE La Garriga) i Marc Calvache (del ROC Vaulx en Velin francès).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023