Els equips del CP Congrés inscrits a la Federació Catalana de Patinatge ja tenen rivals

L’hoquei patins es consolida com el tercer esport d’equip federat més practicat a Catalunya

Amb un total de 1.082 equips en competició (12 més que la passada temporada) i una previsió de més d’11.000 llicències, l’hoquei patins es consolidarà el proper curs 2015-16 com el tercer esport d’equip federat més practicat a Catalunya. Aquestes són les dades que el dimecres 29 de juliol va fer públiques el Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge durant el sorteig dels calendaris de totes les categories que va tenir lloc al Museu Melcior Colet de Barcelona.

Pel que fa al Club Patí Congrés, la propera temporada tindrem 170 esportistes repartits en 14 equips que participarán a les lligues de la Federació Catalana de Patinatge i 2 a les del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, més una escola d’iniciació que cada any està creixent més. El primer equip sènior, que militarà per dotzena temporada consecutiva a Primera Nacional Catalana, debutarà el 19 de setembre a casa contra el Folgueroles; el segon equip, que jugarà al grup 1 de Segona Catalana, ho farà el dia 20 a la pista del Cerdanyola.

La resta d’equips inscrits a la Federació Catalana (excepte els veterans A i B, que encara no tenen calendari), tindran aquests rivals a la primera fase, que començarà el cap de setmana del 19 i el 20 de setembre per a totes les categories excepte la de Prebenjamí d’Iniciació, que ho farà a la següent:

Prebenjamí Iniciació A
Grup 14 amb Ribes, Vilanova B, Sant Just A i Sant Cugat D

Prebenjamí A
Grup 3 amb Barcino, Vilanova C, Sant Just A, Ribes  i Torrelles B

Prebenjamí B
Grup 1 amb Sant Just B, Vilanova A, Claret A, Martorell i JMJ

Benjamí A
Grup 13 amb Barcino, Molins de Rei, Torrelles B i Cornellà

Benjamí B
Grup 12 amb La Salle Bonanova, Vilanova C, Horta A, Claret A i CPI La Sagrera

Aleví A
Grup 5 amb Vilanova B, Sitges A, Sant Josep SS B i Claret A

Aleví B
Grup 17 amb Horta C, SFERIC A, Cerdanyola B, Caldes C i Martinenc B

Aleví C
Grup 13 amb Sant Just B, Horta A, Martinenc A, JMJ i La Salle Bonanova

Infantil A
Grup 11 amb Claret A, La Garriga, Vilassar A, Cerdanyola C  i Arenys de Mar

Infantil B
Grup 14 amb Barcino B, Cerdanyola A, Ripollet A, Vilassar B i Tordera

Juvenil A
Grup C amb Breda, Manlleu B, Bigues i Riells B, Mollet I Caldes AJuvenil B
Grup G amb Sant Feliu, Arenys de Munt B, Manlleu D, GEiEG i SHUM

Aquí teniu l’enllaç de la notícia de la FECAPA
http://fecapa.cat/noticia.php?id=6052

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023