Oriol Morell i Marc Calvache, nous fitxatges del Nacional Catalana del CP Congrés

Dos davanters, el veterà Oriol Morell, de 32 anys, i el jove Marc Calvache, de 20, seran les principals novetats del primer equip del Club Patí Congrés per aquesta propera temporada, en la que tornarà a militar a Primera Nacional Catalana per dotzena campanya consecutiva.
 
El taradellenc Oriol Morell, sorgit d’un hoquei amb tanta tradició com l’osonenc, ve de la UE La Garriga, club en el que ha jugat molts anys i en el que va coincidir amb l’August de Nòbregas, l’actual entrenador del nostre primer equip, que el coneix molt bé. Marc Calvache, per la seva banda, procedeix del ROC Vaulx en Velin de la N2 francesa, amb el que la passada temporada va marcar 40 gols i va ser el quart màxim realitzador de la categoria de plata de França, que equival a la Primera Divisió espanyola. Calvache, que la temporada 2013-14 havia jugat a l’equip júnior del Cerdanyola CH i participat en algun partit amb el sènior a Nacional Catalana, es va formar a les categories inferiors del PHC Sant Cugat, on va coincidir amb el nostre jugador Pau Mitjans.

Les altes de Morell i Calvache cobriran les baixes de Carlos Fernández, que va decidir penjar els patins i passar a jugar amb els veterans del nostre club, i Carles Nebot, que per motius laborals va haver de traslladar-se als Estats Units. L’altra novetat de l’equip serà la de Martí Ferrer, que s’incorporarà definitivament al Nacional Catalana procedent del Júnior i substituirà Romà Surís, que tampoc continuarà per motius Laborals. D’aquesta manera, l’equip dirigit per August de Nòbregas, que començarà els entrenaments el proper 24 d’agost, el formaran Àlex López, Marc i Albert Aubets, Oriol Palomeras, Pau Mitjans, Martí Ferrer, Oriol Morell i Marc Calvache.

Per altra banda, també s’incorpora al CP Congrés l’entrenador Daniel Setién, que fa tres temporades ja va formar part de l’equip tècnic del nostre club i ara torna per fer-se càrreg del Segona Catalana i el Juvenil A.

FOTOS: Oriol Morell, amb la samarreta del CP Congrés, i Marc Calvache amb la del ROC Vaulx en Velin de la N2 francesa, del que procedeix

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023