Àngel Pascual deixa de ser coordinador del CP Congrés i el substitueix Víctor Cruz

Després de tota una vida dedicada al Club Patí Congrés en moltes facetes, Àngel Pascual no seguirà aquesta propera temporada com a coordinador de l’hoquei base de la nostra entitat ni com a entrenador i responsable de l’escola d’iniciació, ja que motius laborals i personals d’última hora  li impediran disposar del temps necessari per a dur a terme aquestes tasques.

El seu substitut en la coordinació de l’àrea d’iniciació (d’Escola a Prebenjamins) serà Victor Cruz, que aquesta darrera temporada ja havia col·laborat amb l’Àngel Pascual com a entrenador de la nostra escola, i que també es farà càrrec del Prebenjamí A i el Benjamí C. Víctor Cruz, que en els darrers anys ha estat jugador del Nacional Catalana i el Segona Catalana de la nostra entitat, té experiència com a entrenador en aquesta franja d’edats i compta amb tot el recolzament del mateix Àngel Pascual i del propi club.

La baixa de l’Àngel Pascual, que esperem que no serà un adéu definitiu al club, comportarà també la reorganització dels entrenadors de tota l’àrea d’iniciació, en la que Víctor Cruz també tindrà l’ajuda dels altres dos coordinadors del club, Oriol Palomeras i Ferran Cussó.  

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a l’Àngel Pascual pels seus 23 anys d’implicació amb el club en la seva faceta de jugador, entrenador, coordinador i dinamitzador social, i la benvinguda al Víctor Cruz en el seu nou càrrec.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023