Dos segons llocs de l’Aleví A i el Prebenjamí A i un tercer del Juvenil a les Copes Federació i TBCN

Amb dos segons i un tercer lloc van saldar dissabte el tres equips del Club Patí Congrés la seva participació a les fases finals de la Copa Federació i la Copa Territorial de Barcelona que es van celebrar respectivament a Amposta i el FC Martinenc.

A la Copa Federació, l’Aleví A va assolir el subcampionat després de perdre la final contra el Reus Ploms per 2-8. A les semifinals, el nostre equip va guanyar el Palafrugell per 7-6 després de remuntar un 2-6 en els últims cinc minuts i va passar per faltes directes, però a la final va pagar l’esforç i no va poder aixecar el resultat advers de bon principi. El Juvenil, en canvi, va caure a les semifinals per un mínim 2-3 contra l’Olot, que al final seria el campió, i en el partit per tercer i quart lloc va guanyar amb claredat el Sentmenat per 6-3.

El Prebenjamí A, per la seva banda, va guanyar per 3-1 a les semifinals el Bigues i Riells, i després va perdre pel mateix resultat a la final contra el Castellet en un partit en el que va merèixer, com a mínim, forçar la prórroga.

Units als dos primers llocs de la Copa Federació que l’Infantil A i el Júnior havien assolit la setmana anterior, el segon i el tercer de l’Aleví A i el Juvenil a la mateixa competició i el segon del Prebe A a la Copa Territorial de Barcelona són un molt bon bagate final per la base del nostre club.

Des d’aquí volem felicitar el CHP Amposta i el FC Martinenc per l’organització dels campionats i als equips que van guanyar els títols.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023