Els altres resultats d’un gran cap de setmana

A més de l’èxit organitzatiu i esportiu de la Copa Federació, en la que els nostres equips Infantil B i Júnior es van proclamar campions al superar en les finals disputades a casa al CP Vic C (3-2) i al Lleida Llista Blava (4-1), aquest cap de setmana també han jugat partits altres cinc equips del club amb aquests resultats.

I dissabte que vé, traca final

El proper cap de setmana serà l’últim per a tots els equips que queden en competició, però especialment important per a l’Aleví A i el Juvenil, que dissabte dia 13 jugaran les fases finals de la Copa Federació de les seves categories a Amposta, i pel Prebenjamí A, que el mateix dissabte jugarà la de la Copa Territorial de Barcelona al pavelló del FC Martinenc.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023