A més de l’èxit organitzatiu i esportiu de la Copa Federació, en la que els nostres equips Infantil B i Júnior es van proclamar campions al superar en les finals disputades a casa al CP Vic C (3-2) i al Lleida Llista Blava (4-1), aquest cap de setmana també han jugat partits altres cinc equips del club amb aquests resultats.

I dissabte que vé, traca final

El proper cap de setmana serà l’últim per a tots els equips que queden en competició, però especialment important per a l’Aleví A i el Juvenil, que dissabte dia 13 jugaran les fases finals de la Copa Federació de les seves categories a Amposta, i pel Prebenjamí A, que el mateix dissabte jugarà la de la Copa Territorial de Barcelona al pavelló del FC Martinenc.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari