Primer sopar del club sota cobert

Divendres dia 19 de juny vam viure una nit molt especial amb el tradicional sopar de final de temporada del club, el primer que vam fer a la Pista Coberta Cristina Clota. Va ser una nit de diversió i celebració dels èxits de l’entitat, que aquesta temporada han estat molts, però també de comiats i sobre tot de companyerisme i convivència entre les dues seccions del club, l’hoquei i el patinatge.

Especialment emotiu va ser el comiat dels dos jugadors del nostre Nacional Catalana, el capità Carlos Fernández i el Carles Nebot, que per dos motius ben diferents no estaran amb nosaltres la propera temporada. El Carlos perquè ha decidit penjar els patins i el Carles perquè iniciarà una nova etapa professional lluny de Catalunya. Molta sort a tots dos!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023