Divendres dia 19 de juny vam viure una nit molt especial amb el tradicional sopar de final de temporada del club, el primer que vam fer a la Pista Coberta Cristina Clota. Va ser una nit de diversió i celebració dels èxits de l’entitat, que aquesta temporada han estat molts, però també de comiats i sobre tot de companyerisme i convivència entre les dues seccions del club, l’hoquei i el patinatge.

Especialment emotiu va ser el comiat dels dos jugadors del nostre Nacional Catalana, el capità Carlos Fernández i el Carles Nebot, que per dos motius ben diferents no estaran amb nosaltres la propera temporada. El Carlos perquè ha decidit penjar els patins i el Carles perquè iniciarà una nova etapa professional lluny de Catalunya. Molta sort a tots dos!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari