El Junior del Congrés s’ha plantat a la final de la Copa Federació després de superar amb solvència el GEEIG (2-6). Els de Joan Mateu han tingut un inici trepidant gràcies a l’olfacte golejador de Yeray Cebrain que ha anotat dos gols en el minut 5: El primer finalitzant una transició rapida i el segon superant Sergio Paredes de falta directa. En la primera meitat no s’ha vist més moviment en el moviment en el marcador i les defenses han estat les protagonistes.

A la represa els amfitrions han seguit jugant un bon hoquei amb paper destacat de Erinque Iranzo, el porter del Congrés, que ho ha estat parant tot. El GEEIG ha buscat la remuntada però només ha pogut maquillar el marcador amb dos gols i els del Congrés n’han fet tres més amb una afició entregada.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari