El CP Congrés també guanya la Copa Federació Junior i fa el doblet

El Junior del Club Patí Congrés s’ha proclamat campió de la VI edició de la Copa Federació després de vèncer el Lleida Llista Blava (4-1). Els de Joan Mateu han jugat a un bon nivell en totes les facetes del joc i en tot moment han anat per davant del marcador. Ha estat un èxit rotund per al nostre club perquè hem assolit el doblet Júniors-Infantils!!!

El Congrés ha inaugurat l’electrònic el minut 9 després d’una falta directa ben executada per Yeray Cebrian. A partir d’aquest moment els lleidatans han començat a efectuar un joc més directe però no els ha donat resultat. Els amfitrions han finalitzat la primera meitat amb dos gols de diferència gràcies a Ian Cebrian que ha superat Francesc Felip a falta d’un minut per acabar.

A la represa s’ha mantingut la mateixa dinàmica i el Congrés ha seguit jugant a plaer. Marc Escribà ha anotat dos cops de forma consecutiva el 8′ i 9′: el primer gol ha estat assistit per David Mirabet i el segon després de finalitzar una transició ràpida.

El conjunt de Joan Mateu ha estat capaç de gestionar aquest coixí durant els dotze minuts restants. El gol de l’honor del Lleida Llista Blava l’ha fet Adrià Roca a dos minuts final de l’encontre.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023