El CP Congrés obté el segon bitllet per la final infantil

L’infantil B del Congrés ha derrotat per la mínima el Manlleu B (2-1) i ha accedit a la final de la Copa Federació, en la que s’enfrontarà al Vic C. El conjunt dirigit per Ferran Cussó ha començat molt concentrat i en el 5′ ha pogut inaugurar el marcador amb un gol d’Àlex Martínez. Després el partit ha baixat la intensitat i el marcador no s’ha tornat a moure fins 13 minuts més tard quan Pol Perpinyà ha superat Arnau Codony de falta directa. Els amfitrions han anat el descans amb dues dianes d’avantatge.

A la represa hi hagut moltes impressions a la parcel·la ofensiva tot i així el Manlleu ha pogut retallar distancies amb una diana de Joana Comas a falta de sis minuts per finalitzar però els osonencs no ha pogut forçar la tanda de faltes directes perquè Ramón Anguinaliu ha seguit fent intervencions de mèrit fins el final.