El CP Congrés obté el segon bitllet per la final infantil

L’infantil B del Congrés ha derrotat per la mínima el Manlleu B (2-1) i ha accedit a la final de la Copa Federació, en la que s’enfrontarà al Vic C. El conjunt dirigit per Ferran Cussó ha començat molt concentrat i en el 5′ ha pogut inaugurar el marcador amb un gol d’Àlex Martínez. Després el partit ha baixat la intensitat i el marcador no s’ha tornat a moure fins 13 minuts més tard quan Pol Perpinyà ha superat Arnau Codony de falta directa. Els amfitrions han anat el descans amb dues dianes d’avantatge.

A la represa hi hagut moltes impressions a la parcel·la ofensiva tot i així el Manlleu ha pogut retallar distancies amb una diana de Joana Comas a falta de sis minuts per finalitzar però els osonencs no ha pogut forçar la tanda de faltes directes perquè Ramón Anguinaliu ha seguit fent intervencions de mèrit fins el final.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023