L’infantil B del CP Congrés s’ha proclamat campió de la VI edició de la Copa Federació després de superar el Vic C per la mínima (2-3). Els del Ferran Cussó han estat millors en la segona part i en el tram decisiu han sabut gestionar la pressió.

La primera part ha estat un monòleg del Vic. Els osonencs han imposat ritme de l’encontre i en el 14′ Lluc Relats ha pogut penetrar a la teranyina del Congrés i ha inaugurat el marcador. En els sis darrers minuts del primer temps no han hagut més dianes i per tant el Vic ha marxat el descans amb la renda mínima

A la represa el conjunt de Ferran Cussó ha sortit molt concentrat i això l’ha permés entrar el partit i capgirar el marcador. A la segona meitat l’hoquei dels amfitrions ha millorat notablement i els 3 gols que han anotat entre Pol Perpinyà i Àlex Martínez han fet campió el Congrés de la VI edició de la Copa Federació infantil.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari