Un cap de setmana amb tretze partits per als equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Els tres sèniors juguen fora (el Nacional Catalana a Caldes, el 1a a Malgrat i el 2a a Horta) i acaba la primera fase per als Alevins, Infantils, Juvenils i Júniors

09/12/2016

Tretze partits, set a casa i sis a fora, jugaran aquest cap de setmana els equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou en una jornada en la que els més petits descansen i el protagonisme el tenen els més grans.

Mentre els dos Veterans descansen, els tres equips sèniors juguen fora. Aquest dissabte ho fan el Primera Catalana a Malgrat a la recerca de la seva segona victòria a domicili (19.15 h) i el Segona Catalana a Horta en un derbi barceloní (19.45 h) i i diumenge jugarà el Nacional Catalana a la difícil pista del Caldes també amb l’objectiu de guanyar el seu segon partit fora (12.45 h).

Els Alevins, Infantils, Juvenils i Júniors, per la seva banda acaben la primera fase amb cinc equips amb opcions de classificar-se per les eliminatòries  d’accés als grups de Preferent, mentre el Fem16 comença la segona fase diumenge a casa contra el Vilassar (12.00 h).

Dos dels tres equips Alevins ja estan classificats per les eliminatòries. A l’Aleví A li val un empat a Sitges per a fer-ho com a primer de grup, mentre que l’Aleví B serà segon faci el que faci a casa contra el Vilafranca. L’Infantil A també està ja classificat i es juga el segon lloc a la pista de l’Horta A, que està a tres punts i a l’anada va perdre 4-3 a la nostra. El Juvenil B és un altre dels equips classificats i es juga el segon lloc a casa contra SHUM C, amb el que li val un empat o derrota de d’un per obtenir-lo. I el Juvenil A, per últim, té moltes opcions de classificar-se, ja que rep a casa el Martinenc C i si guanya ho farà com un dels millors quarts.

El Júnior, l’Infantil B i l’Aleví C, en canvi, ja no tenen opcions de classificació,mentre que el Prebenjamí A i el Benjamí A ja van acabar la primera fase i es van classificar per les eliminatòries, a les que jugaran a doble partit el 17 i el 18 de desembre contra el JMJ i el Mollet, primer a fora. l’Iniciació A, que descansa, ja està directament classificat per a la segona fase, a la que ha accedit com a primer de grup invicte, i l’Iniciació B, sense opcions, juga un partit ajornat.

Aquesta és la graella completa de partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023