El Júnior B guanya la Copa Catalana a Cambrils

L’equip dirigit per Sergi Muñoz s’ha proclamat campió aquest diumenge després de superar per 6-4 al CH Palafrugell a les semifinals del matí i per 10-1 al CH Mollerussa a la final de la tarda

L’últim cap de setmana de competició oficial a la Federació Catalana de Patinatge ha portat un títol al CP Congrés La Sagrera Es Mou, el de la Copa Catalana que el Júnior B ha guanyat aquest diumenge 9 de juny a la Final a Quatre celebrada a Cambrils després de derrotar per 6-4 al CH Palafrugell a les semifinals del matí i per 10-1 al CH Mollerussa al partit decisiu de la tarda.

L’equip dirigit per Sergi Muñoz, que a l’eliminatòria de quarts de final d’aquesta competició havia golejat al SHUM Maçanet en els dos partits (1-10 i 10-0), no ho ha tingut fàcil a les semifinals contra el Palafrugell, un equip que com ell venia d’un grup de nivell Or i li ha posat les coses difícils, ja que ha remuntat el gol inicial de Guillem Muñoz i a 4’50” del descans guanyava per 1-3. Un altre gol del mateix Guillem Muñoz pocs segons després ha servit perquè el Congrés arribés al descans amb un mínim 2-3 en contra i a la segona part ha pogut donar-li la volta al marcador malgrat que encara ha hagut de patir, ja que després de que Gerard Oller fes el 3-3 al minut 2 de la segona part el Palafrugell ha marcat el 3-4 a manca de 10’31”. Però els gols d’Àlex Mainer, Fermí Calle i de nou Mainer a només 14 segons del final li han donat la victòria final.

Molt més plàcida ha estat la final de la tarda, ja que el sistema de competició determinava que el rival seria d’un grup de nivell Plata i aquest finalment ha estat el Mollerussa, que a les semifinals del matí ha superat per faltes directes al CPI Espanyol (4-3). La diferència de nivell s’ha notat i després d’una primera part amb poc encert en atac (3-1), a la segona ha despertat la bèstia i el Congrés ha acabat guanyant per 10-1 amb 5 gols de Guillem Muñoz, 2 d’Àlex Mainer, 2 de Pablo Puentes i 1 de Joan Cabrero.

L’equip campió l’han format Pablo Pastor i Max Capitán com a porters, i Gerard Oller, Lucas Pastor, Joan Cabrero, Àlex Mainer, Guillem Muñoz, Pablo Puentes i el juvenil Fermí Calle com a jugadors.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023