El CP Congrés recupera el sopar de final de temporada

Prop de 300 persones es van reunir a la Pista Coberta de l’Escola Pegaso just després dels partidets entre jugadors i ex jugadors del club per retre homenatge a quatre integrants de l’equip d’OK Plata que no seguiran a l’entitat, els germans Marc i Albert Aubets, Jordi Arboix i David Salelles

Després de cinc anys sense celebrar-lo, el Club Patí Congrés va recuperar el passat divendres 7 de juny el tradicional sopar de final de temporada, que com era habitual abans de la pandèmia va tenir lloc a la Pista Coberta de l’Escola Pegaso amb un gran èxit de convocatòria, ja que va reunir a prop de 300 persones de les dues seccions de l’entitat i va servir per fer un repàs als principals èxits esportius i organitzatius del curs i per dir adeu a quatre jugadors emblemàtics del primer equip d’hoquei patins d’OK Plata, els germans Marc i Albert Aubets, Jordi Arboix i David Salelles.

Just abans del sopar va tenir lloc un seguit de partits d’hoquei patins molt especials a la Pista Pegaso per acomiadar als quatre jugadors amb una dilatada trajectòria al nostre club, especialment per als dos germans Aubets, que no n’han conegut un altre i on de ben petits van donar les seves primeres passes. Barrejats amb companys i ex companys de totes les èpoques, els homenatjats es van alinear en algun dels tres equips que es van formar per a l’ocasió i van gaudir d’una jornada molt divertida i emotiva rematada amb el sopar del club.

Després del sopar, al que hi van assistir diversos membres del Districte de Sant Andreu i de l’Associació La Sagrera Es Mou, i dels parlaments de les presidentes de les seccions d’hoquei i patinatge, Marta Montoya i Anna Arqués, així com de la presidenta del club, Cristia Clota, encara els esperava una altra sorpresa en forma de vídeo, en el que van poder veure en imatges la seva trajectòria al club groc-i-negre. 

Moltes gràcies i molta sort, Marc, Albert, Jordi i David!

Album Fotos

Video Comiat Legends Congrés

Video Congrés 65 anys

 

CAMPUS I CASAL D’HOQUEI PATINS CP CONGRÉS 2023

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023