El Júnior B, classificat per la Final 4 de la Copa Catalana

En una eliminatòria impecable, va golejar al SHUM Maçanet en els dos partits (1-10 i 10-0) i el diumenge 9 de juny lluitarà pel títol a Cambrils, on a les 12:30h s’enfrontarà al CH Palafrugell a les semifinals i si les supera a les 18:30h jugaria la final

Dels dos equips del CP Congrés La Sagrera Es Mou que lluitaven per arribar a la Final 4 de la Copa Catalana que el proper cap de setmana es farà a Cambrils, només el Júnior B va aconseguir l’objectiu, ja que l’Aleví C va quedar eliminat als vuitens de final a partit únic que es van jugar a Santa Coloma de Farners.

El Júnior B dirigit per Sergi Muñoz va exhibir una gran superioritat a l’eliminatòria contra el SHUM. Dissabte, a l’anada, va guanyar per 1-10 a Maçanet de la Selva i diumenge, a la tornada, va fer-ho per 10-0 al Camp del Ferro en dos partits molt complerts de joc de conjunt en els que van marcar tots els jugadors.

Diumenge 9 de juny, a la Final 4 de Cambrils, el rival a les semifinals (12:30h) serà el CH Palafrugell, que també va guanyar els dos partits de la seva eliminatòria contra el CH Claret (1-4 i 7-1). I, en cas de victòria, la final serà a les 18:30h contra el guanyador entre el CH Mollerussa i el CPI Espanyol.

Pel que fa a l’Aleví C de Marc Marsiñach, no va tenir cap opció a Santa Coloma de Farners, on va perdre per 8-0 contra el Lleida Llista C, que havia estat el millor primer de tots els grups, i va quedar eliminat.

La resta d’equips del club ja han acabat la temporada excepte l’Aleví A, l’Infantil A i el Juvenil A, que el dissabte 8 de juny per la tarda jugaran l’últim partit dels seus grups de la tercera fase de Preferent, els més petits a Mollerussa i els dos més grans al Camp del Ferro contra l’Olot i el GEiEG.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023