Derrota mínima a l’últim desplaçament de la temporada (2-1)

En un altre partit molt igualat, el CP Congrés La Sagrera Es Mou va perdre a la pista del CH Lloret Vila Esportiva, segon del Grup Sud de l’OK Lliga Plata i ja classificat per la promoció d’ascens a OK Lliga

Text: Carles Gallén / Foto: Captura video

El bon partit en defensa del CP Congrés La Sagrera Es Mou no va ser suficient argument per treure un resultat positiu del Pavelló Municipal de Lloret de Mar, on l’equip dirigit por Víctor Cruz va perdre aquest passat dissabte per un mínim 2-1 contra el segon classificat del Grup Sud de l’OK Lliga Plata a la penúltima jornada del campionat.

Amb el CH Lloret Vila Esportiva ja classificat matemàticament per jugar la promoció d’ascens a l’OK Lliga i el Congrés també salvat del descens a Nacional Catalana, als dos equips els hi va faltar un punt d’intensitat en un partit que va ser molt igualat.

El Congrés va haver de remar molt aviat amb el marcador en contra, ja que en el minut 3 Pol Auguet va fer l’1-0 en un tir de pala creuat des de l’esquerra del seu atac. I malgrat que Biel Perpinyà va gaudir de diverses ocasions per empatar que va salvar amb encert Jordi Pinsach, en el minut 8 una contra 3×2 del Lloret la va culminar l’argentí Sebastián Duhalde amb un altre tir creuat de pala des de la seva esquerra que va significar el 2-0.

Arnau Ventura va salvar en el minut 10 una arribada en solitari de Pol Auguet que podia haver fet pujar el 3-0 al marcador, però en el 12 Oriol Llorens va desviar dins de l’àrea un tir des de més enllà de mitja pista d’Hugo Biedma que va batre al porter esquerrà del Lloret per reduir diferències i establir el 2-1.

Malgrat que tots dos equips van arribar en nombroses ocasions amb perill a l’àrea rival, aquest resultat ja no es va moure en els 13 minuts que quedaven de la primera part per la bona actuació dels dos porters, un tir al pal d’Hugo Laguna a un del descans i un pel de desencert per part dels atacants.

A la segona part el partit va tenir el mateix guió, amb les defenses imposant-se als atacs, i tampoc va haver-hi gols en els 25 minuts de joc, en els que Arnau Ventura i Andreu Muñoz, l’altre porter esquerrà del Lloret que va substituir a Jordi Pinsach a la porteria, es van lluir diverses vegades amb aturades de mèrit, mentre que Sergi Rojo va enviar una bola al pal a 7’40” del final.

Tampoc es va moure el marcador quan a 44 segons per acabar Albert Ramos va veure una targeta blava per entrar a la pista abans que sortís el seu company en un canvi, ni quan, a la recerca de l’empat, Víctor Cruz va donar entrada a un cinquè jugador a manca de 10.

Després d’aquesta derrota mínima, el Congrés segueix vuitè amb 26 punts i el proper dissabte 4 de maig tancarà la temporada a casa rebent al Camp del Ferro al CP Alcorcón, últim classificat, que ja fa diverses jornades que va baixar.

FITXA TÈCNICA

CLUB HOQUEI LLORET VILA ESPORTIVA, 2 (2 i 0):
Jordi Pinsach, Hugo Laguna, Albert Ramos, Sebastián Duhalde (1), Pol Auguet (1) -equip inicial-; Xavier Pérez, Sergi Rojo, Aleix Pastor, Marc Font i Andreu Muñoz (ps)

CP CONGRÉS LA SAGRERA ES MOU, 1 (1 i 0): Arnau Ventura, Àlex Martínez, Martí Ferrer, Biel Perpinyà, Guillem Muñoz -equip inicial-; Marc Aubets, Jordi Arboix, Hugo Biedma, Oriol Llorens (1) i David Salelles (ps)

GOLS: 1-0, Pol Auguet, 3’01”; 2-0, Sebastián Duhalde, 8’09”; 2-1, Oriol Llorens, 12’00” (descans). Segona part sense gols

ÀRBITRES: David Pedrola i Josep Pitarch. Targeta blava a Albert Ramos (49’16”). 5 faltes d’equip el Lloret i 6 el Congrés

INCIDÈNCIES: Partit de la 21a jornada del Grup Sud de l’OK Lliga Plata disputat al Poliesportiu Municipal de Lloret de Mar

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023