Taradell veu la versió més discreta del Congrés (3-1)

A la pista d’un equip expert com el CP Taradell, el CP Congrés La Sagrera Es Mou va encaixar la seva segona derrota de la temporada a l’OK Lliga Plata en un partit en el que no va jugar al seu nivell habitual

Text: Carles Gallén

En el seu partit més discret en el que portem de temporada, el CP Congrés La Sagrera Es Mou va perdre dissabte per 3-1 contra el CP Taradell en la seva visita al Pavelló Municipal El Pujoló a la 4a jornada del Grup Sud de l’OK Lliga Plata.

Una barreja de desencert en atac i algunes badades defensives, tot això sumat a les individualitats de l’equip osonenc, farcit de jugadors amb experiència a l’OK Lliga, van propiciar la derrota del Congrés, que es manté amb 4 punts però ha baixat a la vuitena plaça de la classificació.

A la primera part el Congrés va jugar per sota del que en ell és habitual, concedint moltes contres al rival i fins i tot una falta directa perquè Albert Aubets va aturar una bola amb la ma, que un endollat Arnau Ventura, el millor del seu equip, va aturar amb encert.

Tot i que uns segons després de la directa Oriol Llorens va gaudir d’una bona ocasió per marcar en un xut llunyà que Xevi Puigbí va desviar amb el casc, Albert Benito també en va tenir un parell de clares pel Taradell abans que arribés el primer gol.

Va ser passat el minut 10 després que Martí Ferrer veiés una targeta blava per escombrar i fer caure amb el peu a Víctor Crespo en una contra del Taradell. Malgrat que Arnau Ventura va aturar amb encert el llançament de falta directa de Sergi Pla, a manca de només un segon perquè acabés la inferioritat del Congrés el mateix jugador va fer l’1-0 poc després de que Albert Benito enviés una bola al pal.

Malgrat que el Congrés va gaudir d’algunes ocasions per part d’Hugo Biedma, Guillem Muñoz, Martí Ferrer i Marc Aubets, totes morien en Xevi Puigbí, el porter internacional del Taradell. Però les sensacions en defensa tampoc no eren bones i Arnau Ventura va haver d’intervenir amb encert en més d’una ocasió, com una ma salvadora a tir de Sergi Pla a 8’20” del descans.

I el cúmul de desencerts per part del Congrés va arribar amb el 2-0, quan Hugo Biedma va xutar als peus d’un rival una bola molt forçada i el rebot va tornar elevat al camp del Congrés, on Guillem Muñoz, en el seu intent de rebutjar, va caure sobre Arnau Ventura i Arnau Font, que seguia la jugada, va marcar a porteria buida quan faltaven 5’22” per acabar la primera part.

A la represa el Congrés va sortir amb un altre aire i Biel Perpinyà va tenir una clara ocasió als 18 segons quan es va plantar sol davant de Xevi Puigbí i aquest va evitar el 2-1, que tot i així va arribar aviat, quan només es portaven 5 minuts de joc, gràcies a un fort tret de Biel Perpinyà des de fora de l’àrea.

Durant força minuts el partit es va anivellar i va semblar que estava més a prop el 2-2 que el 3-1 perquè el Congrés va arribar amb més perill a l’àrea del Taradell que no pas al revés. Però a 8’12” del final Víctor Crespo va desbordar amb velocitat a Hugo Biedma, va entrar pel mig a l’àrea del Congrés i va donar una assistència de llibre a Albert Benito, que va batre a Arnau Ventura per fer pujar el 3-1 al marcador.

Víctor Cruz va demanar un temps mort per intentar reconduir la situació, però el Congrés ja no va ser capaç de sobreposar-se i el Taradell va saber jugar amb el marcador a favor sense patir gaire excepte en una ocasió en la que Oriol Llorens, a 3’45” del final va introduir la bola amb el peu a la porteria de Xevi Puigbí i els àrbitres van anular el que hauria estat el 3-2 que encara podia haver fet entrar al Congrés en el partit.

FITXA TÈCNICA

CP TARADELL, 3 (2 i 1): Xevi Puigbí, Víctor Crespo, Sergi Pla (1), Arnau Font (1), Albert Benito (1) -equip inicial-; Tino Molera, Nil Generó, Gil Costa, Juli Cardús i Nil Costa (ps)

CP CONGRÉS LA SAGRERA ES MOU, 4 (2 i 2): Arnau Ventura, Àlex Martínez, Biel Perpinyà (1), Albert Aubets, Oriol Llorens -equip inicial-; Martí Ferrer, Marc Aubets, Hugo Biedma, Guillem Muñoz i David Salelles (ps)

GOLS: 1-0, Sergi Pla, 12’27”; 2-0, Arnau Font, 19’38” (descans); 2-1, Biel Perpinyà, 30’24”; 3-1, Albert Benito, 41’48”

ÀRBITRES: Xavier Buixeda i Ariel Morisio. Targeta blava a Martí Ferrrer. Faltes d’equip: 4 el Taradell i 4 el Congrés

INCIDÈNCIES: Partit de la 4a jornada del Grup Sud de l’OK Lliga Plata disputat al Pavelló Municipal El Pujoló

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023