Derrota intranscendent del CP Congrés La Sagrera Es Mou a Cerdanyola (6-4)

L’equip dirigit per Víctor Cruz va perdre l’últim partit de la fase de grups de la Lliga Catalana Plata, en el que cap dels dos tenia opcions de classificar-se per la Final a 4

Amb res esportiu en joc, ja que abans de començar el partit cap dels dos equips tenia cap opció de classificar-se per la Final a 4 de la Lliga Catalana Plata, el primer equip del CP Congrés La Sagrera Es Mou va perdre dissabte al vespre per 6-4 a la pista del Cerdanyola l’últim partit de la fase de grups d’aquesta competició.

El partit, doncs, va servir com a un entrenament amb públic pensant en l’imminent debut a l’OK Lliga Plata, que es produirà el proper dissabte 21 d’octubre al Camp del Ferro contra l’Arenys de Munt. Però a l’equip dirigit per Víctor Cruz el va penalitzar un mal inici, en el que amb un pèl de mala fortuna va encaixar dos gols en els tres primers minuts de joc, i això el va fer anar a remolc del seu rival.

Malgrat el ràpid 2-0 en contra, el Congrés va reaccionar i Hugo Biedma i Àlex Martínez van marcar als minuts 5 i 13 per empatar el partit, però Erik Gual i Arnau Gangonells van tornar a posar al Cerdanyola amb dos gols d’avantatge i Biel Perpinyà va establir el 4-3 a 41 segons del descans, resultat amb el que va acabar la primera part.

Als 8 minuts de la segona part, David Martínez va aprofitar una badada en defensa per fer el 5-3 pel Cerdanyola, al que uns segons després va respondre un endollat Hugo Biedma per fer el 5-4. El Congrés va tenir alguna ocasió per empatar, però el Cerdanyola també per tornar a posar distància i, malgrat la bona actuació d’Arnau Ventura no va poder evitar el 6-4 d’Erik Gual a 56 segons del final.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola va acabar segon de grup darrere del CP Taradell, que va guanyar tots els partits, i el Congrés quart amb l’únic punt que va arrencar a la primera jornada a Manlleu. El proper partit del primer equip del Congrés serà un amistós que jugarà el proper dissabte a les 20:45 hores al Camp del Ferro contra el CE Vendrell, un altre equip de l’OK Lliga Plata que marcarà l’estat de forma de tots dos.

FITXA TÈCNICA

CERDANYOLA CH, 6 (4 i 2): Ninu Pérez, Erik Gual (2), David Martínez (1), Marc Coy (1), Álvaro Giménez (1), Marc Ramírez, David Ramírez, Arnau Gangonells (1), Guille De Moya i Sergi Aguilar (ps)

CP CONGRÉS LA SAGRERA ES MOU. 4 (3 i 1): Arnau Ventura, Marc Aubets. Àlex Martínez (1), Jordi Arboix, Martí Ferrer, Guillem Muñoz, Biel Perpinyà (1), Hugo Biedma (2), Oriol Llorens i David Salelles (ps)

GOLS: 1-0, Álvaro Giménez, 1’20”; 2-0, Marc Coy, 2’48”; 2-1, Hugo Biedma, 5’27”; 2-2, Àlex Martínez, 13’00”; 3-2, Erik Gual, 18’12”’; 4-2, Arnau Gangonells, 23’09”; 4-3, Biel Perpinyà, 24’19” (Descans); 5-3, David Martínez, 33’05”; 5-4, Hugo Biedma, 33’42”; 6-4, Erik Gual, 49’04”

ÀRBITRES: Oriol Pérez i Albert Puig. Targetes blaves a Marc Coy i Oriol Llorens (12’03”)

INCIDÈNCIES: Partit de la 3a jornada del grup D de la Lliga Catalana Plata disputat al Pavelló de Can Xarau-Paco Arpide

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023