COMUNICAT OFICIAL

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, aquesta temporada jugarà de nou a la lliga ok plata, una categoria que es va assolir fa dues temporades i ha suposat un salt qualitatiu per a tot el Club i per a tota l’afició.

Tal i com ja es va dur a terme la temporada passada, des del Club s’han anat duent a terme una sèrie d’accions per obtenir ingressos econòmics i poder mantenir la despesa que suposa el cost d’aquesta categoria per al Club. En aquest sentit, des del Club s’està llençant una campanya per a totes aquelles persones que s’estimen el Congrés i que són aficionats al primer equip, facilitant que per un cost de 35 euros la temporada es poden fer el CARNET DEL SIMPATITZANT, el qual permetrà l’accés lliure a tots els partits de l’ok plata i la participació al sorteig que es du a terme a la mitja part dels partits. Us podeu abonar a través del següent enllaç:

https://cpcongres.cat/2023/09/15/abonament-ok-plata/

Des de la Junta entenem la importància del nostre hoquei base que es veu reflectit en el nostre primer equip tant en l’aspecte esportiu com en l’aspecte social i d’animació, per tant, tot jugador, jugadora o entrenador del CP Congrés que accedeixi al partit amb l’equipació del Club, podrà fer-ho sense pagar entrada.

Per la resta, les condicions d’accés per a la temporada 2023-24 per a veure el primer equip seran les següents:

  • –  Mostrar el carnet de simpatitzant a l’entrada i us serà entregat un número per a participar al sorteig.
  • –  Abonar 5€ a l’entrada que permetrà alhora participar a un sorteig que es durà a terme a la mitja part.
  • –  Tota persona que vulgui participar o obtenir participacions extres al sorteig podrà comprar números per 1€ a l’entrada. Totes aquestes accions són una mostra de suport a que el Club Patí Congrés pugui continuar mantenint la categoria.
  • Moltes gràcies a tots i totes
  • Junta del Club Patí Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023